Хочу бути в квартирі батьків мого чоловіка, шукаючи підхід до них.

Проблеми для дорослих Вони не можуть турбуватися про батьків. І якщо люблячі мами і дади мають можливість допомогти, то вони обов'язково будуть використовувати його. Хоча, коли є кілька дітей, не завжди можна допомогти кожному. Спіри та незгоди в сім'ї неминучі.

Сьогодні видання. "Сайт" Вона ділиться сюжетом дочки, який вірить батькам чоловіка, що неправдиво. Вони можуть допомогти сина, але вони не можуть. Але вони псують дочку. Але вимоги молодого дочка не розуміють ні батька, ні чоловіка.

Я був одружений протягом 3 років. Ми живемо мирно і аміково, підтримуємо один одного в усьому. Ми працюємо разом і вирішуємо всі питання, включаючи фінансові. І все буде добре, але є одна проблема - немає власного житла. І ми дуже змішаємось цим захопленням, пише Ірина.

Ми не можемо дозволити собі дитину. Як отримати його в оренду квартиру? Ви не можете ремонтувати його, тому що ви можете запитати, щоб залишити в будь-який час. Не існує ніякого комфорту. Не існує особливості про завтра. й

«Чи варто сказати, що я відвідувач, і мій чоловік завжди жив у нашому місті. Його батьки живуть тут. Але цікавим є те, що мати-в-право, крім своєї квартири, є ще один, «вихід». І вони дають можливість отримати додатковий дохід на пенсію. й

«Я знаю, що протягом тривалого часу і не заважав свою квартиру. Я не інвестував. Тож я не думав про те, що питати там. А потім я дізнався, що батько-в-правді дав цю другу квартиру до своєї дочки. Видається вже. Я, звичайно, не можу стояти тут. й

«Мати-в-прави мають два діти. І мій чоловік і його молодша сестра рівні спадкоємці. А чому б сестра, просто мати квартиру в його розпорядженні, і він повинен переїхати з одного орендованого шака в інший або оплачувати кредит на життя?

Я не можу залишити це. Я відчував себе і для себе. Я зробила мої вимоги до мого чоловіка. На щастя, була і її улюблена дочка, тому вона отримала. Але в відповідь я почув, що я тільки думаю про себе. До того, як я очолився за мої слова, я не можу повернутися до них знову.

«Мій чоловік не підтримав мене, і він також відступив, що я атакував своїх родичів. Сати Я не ходив там, і його батьки можуть зробити те, що вони хочуть мати своє майно. Це також пропонує мені, що це буде приємно, щоб піти апологізувати.

«Чи можу я перевернутися до обмеження цієї ситуації. Я не розумію, чому він так пасивний. Коли батькам потрібно щось, вони зателефонують йому, і він відразу працює, щоб допомогти, навіть на його тільки день. Вони не відмовляються нічого, і вони роблять його до нього. Чи не болять себе?

«Я не збираюсь за мої слова. Я збираю цю розмову в моїй голові і я знаю, що я сказав все правильно. Я можу додати кілька фраз. Я не розумію. Чому він не може захистити своє право? Моя сестра буде готова до всього, і ви замовляєте його, щоб потрапити в іпотеку?

Вибрати 42 _

Це складна ситуація, тому що кожна сторона має право самостійно. І навіть дочка-в-одному, що не має нічого спільного з майном її матері-в-право може бути зрозумілим в певній мірі. Сподіваємось, батьки підготували сперма І для мого сина Ірина не знає цього. Тим не менш, з її діями, дочка-в-одному буде досить зіпсувати відносини, ніж вибити з неї мати-в-завдяки хоча б деякі допомоги.