Чому в сім'ї повинні бути не кричати, але жіноча мудрість

Багато жінок мріяти про одруження якомога швидше. Однак не всі вдається будувати гармонійні та щасливі стосунки з чоловіком. Це неминуче призводить до перерв і незгод, а іноді навіть до розлучення. Але як бути без чоловікаЩо б ви хотіли жити з рештою життя?

712698

Одружитися одна річ. Прийміть дотику з вашого вибуху - всього різний. На жаль, героїні сучасної історії не вдалося зробити. Чому це відбулося і що призвело до, читати далі в статті.

Мій шлюб розтріскував, коли моя друга дочка народилася. Перш за цей час був 5 років, і я був буквально прихований до побутових хорів і піднявшись дітей. В той час як мій чоловік працював, я зробив всі господиня. В іншому місті не було ніякої допомоги, а батьки більше немає.

На фоні постійної втоми я почав часто сперечатися з чоловіком. Я мав відпустити пару, і я відверто зламав на Cola. Звісно, він не схожий на це. Я знаю, що я збираюся занадто далеко, але я не можу допомогти.

«Олечка, я люблю тебе дуже багато. Але він не залишає вас, якщо це не зупиняється, мій мама попередив мене на телефоні. Я був впевнений, що не буває, бо у нас є дві красиві дочки. Як може бути чоловік без них? Як неправильно я був...

Життя після розлучення Кокл запропонував розвести спокійно і спокійно. Він не схожий на конфлікти. Ми не поділилися майном: Я і дочка, що залишилися в нашій квартирі, і мій чоловік перейшов на оренду приміщення. Продовжуємо спілкуватися з нашими дітьми. Подарував їм подарунки, оплачував час.

2037841

Життя без чоловіка непросто для мене. Я промовив його і спробував мене отримати його назад. Але Коля ніколи не сидить на вечерю. А ще одна жінка з'явилася в житті. І прийшов він в набагато рідше. Прийміть на свята, щоб відвідати наші дочки і принести деякі готелі.

Я знав корінь зла його нової пристрасті. Вона, ймовірно, не схожа на те, що Коля повинна піти десь і не бути з нею. Одного разу я вирішив зателефонувати цю дивну дівчину, щоб розповісти її все, що я думаю про неї. Але її відповідь шокувала мене: "Це просто не встигає, він завжди на роботі. Ви бачите, ми випустили кредит і зараз ми оплачуємо його. й

Це просто поза! Це, він має час для себе, і щоб приїхати до своїх дочок і нагадувати їм, що він батько, він не встиг! Я вирішив піти працювати з чоловіком з дітьми: нехай він вийшов зараз.

Коля не була щасливою, коли ми побачили. «Тату, тато!» Я просто маю люмп в горлі. "Чому ви прийшли? Я не можу залишити зараз. Дивись на себе: клієнт чекає на мене! – виведена екс-людія. Ось довгоочікувана зустріч з улюбленими дочками.

Я не знаю, що робити! Я впевнений, що цей гойдалка залишить Коля, як і її перший чоловік. вона весела. Я можу побачити, як мої дочки не мають багато контакту з моїм татом. Але мій екс-людей не зданий догляду. І що про ситуацію, як це?

Звісно, головний герой має досить загадковий характер. Висловлення «Що ми маємо, ми не зберігаємо, коли ми втратимо, ми лікуємо». Якщо вона думала про майбутнє своїх дітей і спробувала поліпшити відносини з чоловіком, він не залишив її. Але хто хоче покінчити постійні скарги?

На цьому етапі найкраще тримати коні і ввести позицію вашого вибуху. Варто говорити з ним і визначити один день на тиждень, коли людина може бачити дочку. Я впевнений, що він пропускає їх занадто. Але ми знаємо, що життя робить коригування. Боротьба з сценами є найгіршим, що жінка може зробити в цій ситуації.

Напишіть в коментарях, що б ви порадили героїні історії і ви думаєте, що її поведінка є нормальною? Ми будемо раді бачити вашу точку зору. Очікуйте нас!