Настрочені дати, після чого сниться сім'ї зникають без сліду

Того, Як дата йти?Дуже залежить від особистості, характеру і психіки. У Франції. Хлопець називає дівчину, яка любить ранніх сніданків замість вечері, і намагається прийняти не кількість, але якість. Вони цінують красиві, драматичні і часто комічні історії. Вони люблять розповісти і жити.

Італійці дуже легко піднімаються в плані знайомств. В Іспанії. Наприкінці зустрічі – це культура, «Я буду на час» – мінімум 20 хвилин до призначеного часу. Коли дівчина міцна і незалежна, готова розбити рахунок навпіл і оплатити замовлення самостійно, іспанська муска не оцінить це, вона зашкодить чоловічу гордість. Про нас Німеччина Дівчата першими, щоб попросити хлопці, і кожен платить за себе. Китайський Вони йдуть на перше знайомство з друзями.

У нас є більше і більше традиційного: є його, вона і ... деякі інші обставини, які перетворюють свою зустріч в одну з оповідань про життя. Ці історії потім реплікуються в Інтернеті, розповідаючи про невдалий досвід знайомств. Але вони можуть бути названі «неуспішним» в лапках. Ми знаємо, що багато фліп-дування Він закінчується вироком, який виходить на десятки років: «Що буде ваша мама і я зустрівся». Любовні історії, немає іншого способу. Але є інші, просто смішні і смішні.

«День не вийшов з ранку. Загубив улюблену сережку, не промив її волосся, не зробив макіяж. На обіді я зустрівся з другом. Поговоривши про нашу жіночу, ми купили ментол льодяники, щоб відволікти нас. Ось хлопець, який приходить до такого роду, Чи можна поділитися льодяником на палиці? Мій друг і я шукав один одному: чоловіки не пішли, жінки просять лікувати їх щось! І він відразу запропонував гроші, чисто символічно, просто подорожувати в транспорті. Про нас Я продаю його льодяник. Я почув, що він в місті шукає дружину. Це шипка, або це? А потім я виглядав на яскраві очі.

«Я одружився на весілля, 10 людей у всьому світі. 4 пари, включаючи наречену і наречену. Я на стороні кімнати, наречена. О, мій Бог, очевидно, що ми зібралися разом. У нас з’явилася зірка. Я шукав таких причин, щоб поговорити з нею, ви знаєте. Потім я відвертаю і вирішив грати гітару. Хрещення. В кінці вона виявилася чудовою людиною, і ми довго не зустрілися. й

Побачення, яка закінчилася не на всіх, як вона здавалося на першому «Я працюю в художньому музеї, часто відвідала театр, філармонія, художні виставки». Я зустрів молодого чоловіка, 21 років, футболіста та військового (підписання). Він допомогла, коли я витягував свої зв'язки під час катання. Він запросив мене до фільму. Я пам'ятав жарт про «дах три сини, два нормальні, а третій – футболіст.» З почуттям гумору він був безглуздим дрібним. І вийшов фільм, щоб бути вульгарним і примітивним. Російська комедія. Все в кімнаті сміється, навіть мене. Але почуття того, що я зробив тут ніколи не пішов. Я ніколи не пішов на такі дати. й

«Я люблю книжки. Іноді накопичуються так багато, що в квартирі не вистачає місця. Я вирішив продати через Інтернет. У нас є покупець. Молодий інтелект (але не nerd, але жорстокий). Не поспішайте, ми вирішили посидіти на лавці, розповісти про книгу і про життя. Він сказав мені, що він заробив життя. Потім я купив чашку кави. І ми відвертаємо його, сміхаючись, і навіть прогулюючись, на трамваях. Він зробив.

Я забув, щоб розповісти вам, хтось наказав йому на своєму телефоні. Скарбований він був мамою, злий. Він молодий і вільний. Просимо чай. Він визнав, що він був 9 років молодшим, ніж мене, і що він насправді мав подруга з ким жив. Ми зламали без нападу. й

«Замовити таксі один раз. Водій таксі негайно назвав мене ім'ям. Я думаю, що я не бачив диспетчера, який шлях. Я запитав, як я знав. І в той час, деякі більше знали про Getkontakte. Я сказав вам. Я скачав додаток на світлофора. Довгий шлях, ми говоримо, є симпатія. Коли вони приїхали, водій таксі (без кілець на пальці, звичайно) вирішив лякати надії подальшого спілкування. Я вже бачив одну з імен цього чоловіка: «Гусмена». Хтось! Що я сказав. А маленький ембарсований, він пішов додому. й

Як дата йти, якщо тема грошей доторкнулася на "Як студент, відчував матеріальні труднощі". Він був голодним, оскільки стипендія була недостатньою. Почати знайомство з дівчиною. На сьогоднішній день ввечері травневі трюлі няні, вона пропонує кав’ярню. І я нічого не маю, намагаючись переконувати: "Чому?" Дивись, що чудовий вечір, повітря приємно - не дихати. Пройдемо ще одну прогулянку. А потім сидимо на лавці, дівчина просить почекати кілька хвилин і листя. Зачекайте 20 хвилин. Виявилося, що вона пішла в кафе, їсти, і приніс мені теплі пельмені. Тоді я зрозумів, що вона була моєю людиною. й

«Оскаржний хлопчик просить до першої дати. Після вечері він просить, «Збережіть щось для чаю?» Я соромлюся плечі, і він сказав: "Я ніколи не залишаю тебе, я просто хотів би вимовляти перед вами." З якоїсь причини ця історія вчила мене нічого, і наступного разу я оплачував рахунок себе, хлопець несвідомо поставив зміни від офіціанта в кишені.

Пізніше друг сказав, що цей хлопець вирішив дати її поїздку від роботи. Я пішов на АЗС і не було грошей. Дівчинка добровільна для позичальника. Він взяв його, але він не хоче його назад. "Я забрав тебе додому".й І тільки коли колеги з бухгалтерського обліку спостерігали в ситуації, хлопець, забитий зубами, дали борг. й

«Ми проїхали, дивилися фільм. Ми працюємо над зупинкою і транспортом вже не працює. Я не рахував на таксі. Походимо на ногу, розсипаємо компліментами стільки, скільки я можу. І вона, відпочиває своїми руками з боків, театрально видається: «Купити мене настоянки, як і сама цариця, я відразу здивую тебе!» Що зефіру, що королеви! А потім я дав все, що я думав про жіночу безпліддя. Не розкрийте себе на першій дати. Він приніс додому, звичайно, безшумно. Я ніколи не бачив вас знову.

Бонус: зустріч після спілкування на сайті знайомства "Має дівчину на сайті знайомства". Я знав, що жодна спеціальна зустріч принесе (фото, зовнішні дані та інші вже оцінили), але вирішив зустрітися в нічному клубі. Що було облаштування. Вона чекала мене, тонка і натяжна дівчина з червоними локами, окуляри. А синя сорочка. Я відвертий персиковий сік. «Дякую вам за приїзд. Я злякаю тут самостійно. Я ніколи не ходжу, це моя мама, яка переконувала мене, або через книги з підручниками, я не буду це робити. Так, каркас не на всіх, які ми звикли.

Марина (тобто її ім'я), шукаю мене більш тісно, продовжували: Я люблю тебе. На початку бесіди вбилися інші. Ви подобаєте, не дивлячись на те, що ви намагаєтеся зловити і самопізнати. З сюрпризу я майже впав сік чашки. Вона читає мене як відкрита книга.

Далі ми говорили про фільми. Так багато спільного! Я сказав про деякі. ГаманецьВона жартувала, що вона не повинна йти через це. Марина змінила перед очима протягом вечора. Наставлявся, і тепер була гарна дівчина сидить поруч зі мною посмішка, яка просто необхідна краплина уваги і турботи.

З часом Марина знову закрила в коконі, але швидко повернулася. Зрозуміло, що мій суспільство не був тягаром, але навпаки. Марина підкорила її страх, прийшовши до місця, вона була дуже боятися. Після того, як ми обмінялися контактами, і незабаром її мати прийшли до дівчини. Дівчина - сказав добрим, Дякую за прослуховування та розуміння. «Дякую мені краще. й

Завіса, або Яка дата-конфузія, і як вона закінчується "Я вийшов на дим, думав про це". Марина виявилася найкращою з усіх помпусних і хастильних дівчат на численних сайтах знайомств, які я зустрівся. Вона не потребує багатого тата, багато грошей, дівчина pontiffs. Вона потребує простого догляду і реального інтересу до її складної особистості. Чудовий чоловік з симпою, але такий прекрасний внутрішній світ. І ви знаєте, друзі, ми будемо друзями. А потім життя розповість.

Що я маю на увазі. Не все золото, яке світитьй І навпаки. Як кажуть, людина визначає і Бог розмовляє. І кажуть, що ця мудрість, за однією версією, закінчується словами «і не чоловікові». й

Як вам подобається ці історії життя? Ви бачите щось в них? Ми впевнені, що у вашому арсеналі є подібні ситуації щодо дат та перших зустрічей. Настій легше переживати, якщо говорити про це, і сміятися разом. Чистий? Давайте в коментарях!