Чому батько залишає сім'ю відразу після народження довгоочікуваної дитини

Що таке радість, щоб мати дитину, яка довго чекала! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Неважливо, як розгубити настрій, почався тестовий час. Довгоочікувана дитина Він поставить все на своєму місці.

На жаль, не кожен може впоратися тут. І це, можливо, перш за все, наші мужчини. Не так давно ми вже писали про те, як вони сприймають зовнішній вигляд дітей і що відбувається при... Коротко, ми в редакції. "Сайт" Ми вирішили показати максимально можливий сценарій.

Довгий малюк тут в лікарні: щаслива мама і шокований батько. Квіти, родичі, всі напої шампанське, веселощі і подарунки. Перша ніч вдома з дитиною. У середині ночі батько не може стояти і приховує на кухні. Я маю на увазі, що ця дитина завжди живить, і він так сонний. Я, моя дружина розуміє.

Щодня мати годівлі, ковтати, прогулянки. Завжди вгору. Також потрібно варити щось їсти, щоб чоловік з голодними хофами не відкинути. У вихідні після прогулянки я хочу розслабитися, знаю, що мій чоловік є домашньою. Він приходить, але він пішов! На телефоні кажуть, що ви десь, говорить, що десь з хлопцями. Великий.

Мама працює дуже важко. Це той же день після дня. Діти, кухня, прибирання, пральня. Намагайтеся не дивитися на себе в дзеркалі. Волосся не занурюєтьсяЯ не можу пам'ятати, коли я використовую макіяж. Чоловік зайнятий. Чому? Будинок очищається, їжа, жінка займається. Ми можемо розслабитися.

На часових проханнях допомогти чоловіку досить різко реагує. Його дружина просто сидить в домашніх умовах і нічого не робить. Ви знаєте? Не скасуйте плани через це? Наприкінці дня про бізнес, роботу та загальне самопочуття.

3610Р. 4200Р.

Це як мама намагається, намагається зберегти, але може бути одна жінка контроль її? Принаймні вийняти сміття, людина! З сердитися, заблокувати себе у ванній кімнаті і спати по телефону. Моя син не здавалося б доглядати. Що таке перша посмішка, що це? перший?

На деякий момент мій мама отримує нудьгувати з нього все. Одного разу батько повертається на порожню квартиру, на столі, чоловік також ігнорує дзвінки. І наша людина подряпиняє голову, повністю не розуміючи, чому це сталося і що це означає. Коли вона відповідає телефону, він чує голоси батьків.

Чи потрібна редакційна колегія? Ми щиро хочемо вірити, що чоловіки більш відповідальні зараз і хоча б хочуть бачити своїх дітей. Напишіть коментар, якщо ви знаєте ситуацію. Розкажіть, як можна змінити його. ставлення?

Р

Ми не говоримо про те, що кожен Довгоочікувана дитина Він, як правило, оточений безумовною любов'ю від батьків. Як це зробити? Читати нашу наступну статтю про те, як три діти не зупиняються на шляху розлучення, як паровий двигун. Дякую за перебування з нами!