Як акуратно відмовитися від родичів, які просять дати їм будинок

Якщо ви продаєте майно, дуже важливо дотримуватися всіх. угодай Не хоче, щоб потрапити в неприємності, коли мова йде про таку серйозні проблеми. Але що якщо є родичі на горизонті, які думають, що вони можуть запропонувати свої умови? Здається, що сімейні зв'язки тут не вистачає.

, Україна

Сьогодні ми розповімо вам історію, яка може статися з ким-небудь. Головне не втратити свій темп і зробити правильний вибір. Давайте подивимося, якщо він був головним персонажем історії.

Багато років родина проживала в приватному будинку. До тих пір, поки наші діти проживали з нами, що має сенс. І я зрозумів, що нам просто не потрібно такого великого будинку. І підтримуючи ціле домогосподарство непросто. І ми не молоді.

В цілому, мій чоловік і зважив прозу і мінуси і після довгої зустрічі вирішив, що це було час, щоб продати будинок. З приходами ми хочемо придбати невелику однокімнатну квартиру в місті. І кладемо відпочинок в акаунті. Так вони можуть звітувати власне і в майбутньому придбати власне житло.

р.

Продається наш монастир. Не жарт. Ми вирішили не експериментувати з ним, враховуючи, що ми не маємо досвіду. Тетяни негайно попередили, що це займе час і терпіння. Покупці повинні бути гідними і дотримуватися всіх правил угоди.

Я отримав телефонний дзвінок від сестри 2 тижнів пізніше. Він не був ріелтором, він був моїм "Людка, ми розповіли вам про продаж будинку. У мене є бізнес-пропозиція. Нехай мій дочка живе там, і я буду платити вам щомісяця за будинок, Тамара сказав.

Я не хочу боротися з рідними. Хоча мій сестринський аудит може бути тільки загиблим. В останні 5 років вона ніколи не запам'ятовує нас. Вже після нашої маленької боротьби, що сталося, коли Тамара і її чоловік прийшов на ювілей. І ось чубчик! Опір забутий тільки для отримання будинку.

«Тинь для себе, ви будете витрачати половину свого життя, шукаючи покупців. І я готовий платити вам щомісячну плату прямо зараз. Розглянемо її різновид розстрочка, тільки для родичів. Чи не так красиво? її сестра - сказав він

1990Р. 2199Р.

Я здивився, як Татара уявляв її. Виявилося, що вона не хоче видавати документи. Повідомляємо, що в словах, згодні, «відносини». Я знаю цю сім'ю! Це не сталося, я був впевнений, що.

Тамара - сказав він Помітно, не категорично. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що вона була божевільна в мене знову, вішати на мене, не кажучи вже добре. Мій чоловік повністю підтримав мене, але неприємні залишки в душі все ще залишаються. Може бути, я повинен бути прийняти його легко на неї.

У той же час ми все одно шукаємо гідних покупців. Вони кажуть, що він шукає. Я сподіваюся, що буде якомога швидше. Я відчуваю серце: тепер всі наші родичі запам'ятають нам різко.

Присутність сімейних зв’язків не зобов’язується ходити один одному. Дуже часто буває, що людина просто скористається своїм становищем, кладе тиск на рівність, або навіть повністю порушує особисті межі свого родича.

й У таких ситуаціях дуже важливо відмовитися. На жаль, не всі знають, як це зробити, а потім прикусити лікті. Однак ця майстерність життєво важлива при спілкуванні з будь-якою особою, чи є колегою або близьким другом. Про те, як навчитися відмовлятися від міцного, але помітно, читайте нашу статтю.

Як ви думаєте, що героїня сюжету дала право? Ви відчували подібні ситуації і як ви дізналися? Вони поділилися враженнями в коментарях. Дякую за перебування з нами!