Що відбувається, якщо ви піклуєтесь про вашу внутрішню «погану» на 40?

У своїх молодших років багато людей думають про те, як він відчуває. старій Що станеться в кілька десятиліть, здається занадто далеким і невигідним. Як мінімум людей не думають про старіння.

Перш за все, ви повинні жити до старого віку. І по-друге, навіть точки для створення заощаджень на старій вікі, багато хто не бачить. Або ж немає віри, що в рік або два все не буде знецінюватися, або є страх, що все буде засушено, відійде.

Третій, старий вік синонімний з непідтвердістю і хворобою. Вони не сподіваються на майбутнє, але для тих, хто їх близько до них. Але як ви можете бути впевнені, що люди навколо вас будуть мати спосіб, який ви плануєте?

Що відбувається, якщо ви піклуєтесь про вашу внутрішню «погану» на 40? ,00 Р

У старій вікі ми не думаємо про старість. У юнацьких зношах кожен зношує, дарує своє життя дітям, нефритами, роботодавцями, країною. І від думок старого віку тільки відрізають, як від дратівливого літа. Я хочу жити, і немає ніякого способу. Ніщо гарантовано у віці. Прийміть крихітну пенсію і кілька переваг, напишіть Дарію.

«У мене є сусід, жінка пенсійного віку. Я скаржаю, що кожен раз, коли він приходить до клініки, він почув заспокійливих відчуттів «Дуже, що ви хочете?» Вік! Спасибі, бабуся, для бути живим. Не затримайте людей. Як багато людей, які вміють в рядку. й

«Сімей я чую себе Про насХто скаржаться на життя в кожному кроці. Але чому скаржаться? Я розумію, звичайно, що життя на 70 не так весело, як живе на 25 або навіть 40. Але не все вчасно?

3610Р. 4200Р.

«Сомеон не пощастило жити у віці. З одного боку я не маю шанс зіткнутися з старінням, з змінами тіла. З іншого боку, вони не побачили, як їх діти виростали, не побачили своїх онуків і великорослих. Вони не побачили своїх нащадків будувати власні будинки і мати власні сім'ї. Ви не бачили.

Сам чоловік повинен змінити... «Я вірю, що крім того, що все навколо нас змінюється протягом багатьох років, людина повинна також змінитися. Єдине питання – чи зможе він познайомитись з новим саморобом, чи зможе він зрозуміти і приймати нові сторони.

«Якщо ні, тіло продовжує функціонувати, але душа перестане функціонувати. А потім вона буде лівою до такої особи тільки перетягувати свою фізичну оболонку назад і вперед до повного вичерпання сил. й

У зв'язку з цим я згадую мудру заяву радянської актриса Ольга Олександрівна Аросева, яка сказала: Не шкодуйте, що ви отримуєте старий - багато хто заперечував це. Життя дається всім, а старий вік дається тільки на електрику. Дуже точне і мудре слово, не ви думаєте? – поділився своїми думками.

Дійсно, Ольга Аросєва підняла дуже абзацне слово. Якщо людина проживала на пізній стадії свого життя, якщо він ще має здоров’я і не тільки, варто скаржитися?

Звісно, на будь-якій стадії життя, яка заслуговує на наш час. Але в той же час завжди є місце для приємних моментів, які, на жаль, ми не завжди приділимо увагу.

Хоча багато приємних епізодів (наприклад, пов'язаних з тими самими онуками або онуками) можливо тільки в завершальному етапі життя. Так чому б не бачити його як інший виклик на довгому шляху?