Що відбувається, якщо ви піклуєтесь про вашу внутрішню «погану» на 40?

У своїх молодших років багато людей думають про те, як він відчуває. старій Що станеться в кілька десятиліть, здається занадто далеким і невигідним. Як мінімум людей не думають про старіння.

Перш за все, ви повинні жити до старого віку. І по-друге, навіть точки для створення заощаджень на старій вікі, багато хто не бачить. Або ж немає віри, що в рік або два все не буде знецінюватися, або є страх, що все буде засушено, відійде.

Третій, старий вік синонімний з непідтвердістю і хворобою. Вони не сподіваються на майбутнє, але для тих, хто їх близько до них. Але як ви можете бути впевнені, що люди навколо вас будуть мати спосіб, який ви плануєте?

,00 Р

У старій вікі ми не думаємо про старість. У юнацьких зношах кожен зношує, дарує своє життя дітям, нефритами, роботодавцями, країною. І від думок старого віку тільки відрізають, як від дратівливого літа. Я хочу жити, і немає ніякого способу. Ніщо гарантовано у віці. Прийміть крихітну пенсію і кілька переваг, напишіть Дарію.

«У мене є сусід, жінка пенсійного віку. Я скаржаю, що кожен раз, коли він приходить до клініки, він почув заспокійливих відчуттів «Дуже, що ви хочете?» Вік! Спасибі, бабуся, для бути живим. Не затримайте людей. Як багато людей, які вміють в рядку. й

«Сімей я чую себе Про насХто скаржаться на життя в кожному кроці. Але чому скаржаться? Я розумію, звичайно, що життя на 70 не так весело, як живе на 25 або навіть 40. Але не все вчасно?

3610Р. 4200Р.

«Сомеон не пощастило жити у віці. З одного боку я не маю шанс зіткнутися з старінням, з змінами тіла. З іншого боку, вони не побачили, як їх діти виростали, не побачили своїх онуків і великорослих. Вони не побачили своїх нащадків будувати власні будинки і мати власні сім'ї. Ви не бачили.

Сам чоловік повинен змінити... «Я вірю, що крім того, що все навколо нас змінюється протягом багатьох років, людина повинна також змінитися. Єдине питання – чи зможе він познайомитись з новим саморобом, чи зможе він зрозуміти і приймати нові сторони.

«Якщо ні, тіло продовжує функціонувати, але душа перестане функціонувати. А потім вона буде лівою до такої особи тільки перетягувати свою фізичну оболонку назад і вперед до повного вичерпання сил. й

У зв'язку з цим я згадую мудру заяву радянської актриса Ольга Олександрівна Аросева, яка сказала: Не шкодуйте, що ви отримуєте старий - багато хто заперечував це. Життя дається всім, а старий вік дається тільки на електрику. Дуже точне і мудре слово, не ви думаєте? – поділився своїми думками.

Дійсно, Ольга Аросєва підняла дуже абзацне слово. Якщо людина проживала на пізній стадії свого життя, якщо він ще має здоров’я і не тільки, варто скаржитися?

Звісно, на будь-якій стадії життя, яка заслуговує на наш час. Але в той же час завжди є місце для приємних моментів, які, на жаль, ми не завжди приділимо увагу.

Хоча багато приємних епізодів (наприклад, пов'язаних з тими самими онуками або онуками) можливо тільки в завершальному етапі життя. Так чому б не бачити його як інший виклик на довгому шляху?