Що повинен бути сімейний бюджет, щоб ніхто не відчував?

Компетент розподіл сімейного бюджету Це важливий елемент будь-якої родини. Краще, якщо це питання вирішується молодими людьми до шлюбу. Але часто почуття хмари поширене почуття, і тому такі матеріальні моменти втекти очі закоханих. Ці відмінності знищили багато шлюбів.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Він подарував квіти, втілені в дари і в цілому звинуватив всі мої мікси. Але ми зустрілися лише 2 місяці, після чого ми підписали, і переїхали до нього, каже Наталія.

Тепер кожен понеділок він дає мені 2000 рублів для особистих потреб. Це його. Ми купуємо товари у вихідні, не шкодуючи грошей, бо любить добре харчуватися, завжди сплачує за себе. Збережіть мене!

«Я поясню, що 2,000 тиждень не гроші взагалі. Що можна придбати з ними? Один манікюр коштує 700 рублів. Не існує питання нової куртки або сумки. Він вважає, що я повинен отримати роботу, щоб купити все, що я хочу. Але це зовсім не рішення, жінка вірить.

«Якщо я працюю, то хто буде робити все домашнє завдання? У нас є багато. Будинок чистий і чистий, я завжди зробіть смачну вечерю, коли він повертає. Він каже, що не варто більше $2,000 на тиждень. й

Він каже, що якщо я їду до роботи, він допоможе мені навколо будинку. Яка точка? Я приїжджає додому втомлений, тому чому мені потрібен цей манікюр? Що таке жіноча робота? Що таке дружина?

«Щоб бути в гарному настрої і виглядати красиво, я не потрібна робота, але гроші. Мій чоловік, як і всі чоловіки, дивиться на красиві дівчата. Але я можу виглядати краще, ніж вони, просто потрібно інвестувати в красу. Як він не розуміє, що?

«Я вже одружений і має два діти за шлюбом. Він також допомагає їм гроші і витрачає більше на нього, ніж він робить на мене. Я не думаю, що це нормально. Мені потрібні кишенькові гроші, теж. Я з дружиною, тому він повинен витрачати гроші на мене, не на чужу жінку і її дітей. Як переконувати його з цього? – чудеса Наталії.

Таких оповідань не є однозначним, коли працівник робочої сім'ї контролює гроші на свій розсуд, а всі інші змушені погодитися з його умовами. Чи є це нормально?

Звичайно, за час, непорозуміння підвищиться і в кінцевому підсумку вони стануть причиною рішучої дії. Невідомо, що це буде розбиття сім’ї або Наталії, як і раніше отримає роботу для підтримки себе.

Саме тому сімейні психологи сильно радять вести переговори «на березі» перед походом на спільний пробіг під назвою «сімейне життя». Саме тоді ми обговорювали і управління сімейним бюджетомПроживання дітей з попереднього шлюбу.

По-перше, ідея, що дружина також зобов'язана працювати, чоловік не відразу висловив. Тому не дивно, що жінка не була готова до того, що її нова родина буде мати окремий бюджет, де кожен заробляє для себе.