Інструкція по виготовленню смачних манжетів з кабачків

Починався сезон кабачків, тепер майже щодня перетягую кілька речей з саду цього красивого рослинного. Я використовую для того, щоб просто обсмажити або зробити ікру, і зараз завдяки моїй другі рецепти, Я зроблю кабачки муфіни. Рецепт бюджетного і простого. Навіть діти можуть готуватися!

Сьогодні видання. "Сайт" Поділіться інструкціями приготування найсмачніших цукіній Дуже смачний, ніжний, пухкий, з приємним ароматом сиру!

3610Р. 4200Р.

Склові манжети Склад
  • 1 кабачки
  • 2 помідори
  • 3 яйця
  • 300г сир
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 100г борошна
  • 40г зелений
  • сіль, перець за смаком

Підготовка
  1. Вимийте кабачки, очистіть і натріть на великому тертці.

2. Вимийте томати і розріжте їх дрібно.

3. У зручному контейнері збити яйця сіллю і перцем. Додайте натерті кабачки і добре перемішайте.

4. Також додайте помідори і перемішайте знову. У окремому контейнері змішайте просіяне борошно з розпушувачем, а потім залийте в тісто. Стирайте все разом.

5. Наріжте сир на дрібні кубики, покладіть його в тісто. Також можна подрібнити зелень і додати в тісто. Знову ж таки.

6. Форма кексу Залийте його рослинною олією і залийте тісто в неї. Тест в трохи більше половини форми. Кекси добре піднімаються. Змішайте кекси в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки протягом 20-25 хвилин до готовності.

7. Це, цукерка Готовий. Бодибилдерши!

Редакційна колегія Також я пропоную познайомитися з відмінним рецептом манжету з горіхами. Поєднання горіхів і спецій залишає незабутнє гастрономічне враження!

Склові манжети є кращим рішенням для легкої та легкої ЗакускаНа дорозі вони незамінні! По дорозі, як тільки ви готуєте їх на сніданок, ваша сім'я запитує їх щодня!

Тепер ви не будете загадувати проблему, як годувати велику сім'ю. Скоріше, візьміть цей рецепт, він реальний wand для будь-якої господині!