15
Інструкція з приготування полуниці
Я люблю тебе так багато. сезон-ярус І фрукти, які я вважаю обов'язковою правилом для того, щоб заповнити свій раціон цим щастям. Мої мами в полуниці жовчі - це ще один спосіб отримання безцінних вітамінів.
Ця галлета є корисною і низькою калорійністю. Тісто містить житній борошно, і дуже мало цукру. Добре, поєднання житнього тіста з полуницею - шедевр!
Galet з полуницею Сьогодні редакція "Сайт" ділитися простим рецептом полуницяй Пальці добре!
інгредієнти
р.
Підготовка
Порада Для любителів дуже солодких десертів пропонуємо ознайомитися з рецептом торта з полуницею і шоколадом без випічки.
Ягоди з полуниці смачні. Уявіть, що солодкий аромат полуниці поєднується з житоХто заповнює весь будинок... Це казка!
Такі випічка стануть відмінним доповненням до ранкового чаю або кави. Спробуйте, я дуже рекомендую!
Ця галлета є корисною і низькою калорійністю. Тісто містить житній борошно, і дуже мало цукру. Добре, поєднання житнього тіста з полуницею - шедевр!
Galet з полуницею Сьогодні редакція "Сайт" ділитися простим рецептом полуницяй Пальці добре!
інгредієнти
- 200 г житнього борошна
- 150 мл рослинної олії
- 200г пшеничного борошна
- 1,5 ч.л. ванільного цукру
- 150 мл окропу
- 200-300г полуниці
- 1,5 ч.л. розпушувача
- щіпка
р.
Підготовка
- У глибокій мисці з'єднують всі сухі інгредієнти: жито і пшеничне борошно, дрібка солі, розпушувача і ванільний цукор. Добре перемішати з вінком. Додайте окропу, рослинне масло і змішайте м'яке і пластичне тісто.
- Загорніть тісто в харчовій плівці і вставте в холодильник на півгодини.
- Вимийте полуницю, висушіть їх на паперовий рушник і наріжте їх на випадкові шматочки.
- Тісто і розділити на частини в залежності від того, скільки ви хочете зробити галлет. Кожен шматок тестового рулону близько половини сантиметрової товщини.
- Покладіть полуницю посередині тесту. Якщо полуниця кисла, її можна посипати трохи цукром зверху. На волі. Зберіть тісто по краях, щічте його і покладіть плитку на лоток, покриту пергаментним папером.
- Випікати галети в духовці нагріти до 180 градусів за півгодини до готовності.
- Це, соковита полуниця готова. Бодибилдерши!
Порада Для любителів дуже солодких десертів пропонуємо ознайомитися з рецептом торта з полуницею і шоколадом без випічки.
Ягоди з полуниці смачні. Уявіть, що солодкий аромат полуниці поєднується з житоХто заповнює весь будинок... Це казка!
Такі випічка стануть відмінним доповненням до ранкового чаю або кави. Спробуйте, я дуже рекомендую!