Чому подається полуниця з ясеном під час цвітіння

Я зустрівся на дачі з сусідом, дідом Атанасом, він дуже розумний і досвідчений садівник. Все село консультує його, тому я прийшов, щоб просити добрива. рослинай

«Я живу полуницю з ясеном під час цвітіння. Підібрати відро ягід в одному поході! Він почав свою історію, і витягнув шматок паперу і олівцем, щоб зберегти важливі поради в розумі.

Сьогодні видання. "Сайт" Покажіть, як це зробити. христина бЯ хочу гарного врожаю. Всі літні мешканці помітили!

На жаль, майже всі родючі чорні ґрунти вже давно виснажуються, і для отримання якістьНеобхідно добре запліднити грунт. І ось за допомогою деревної золи! Після всього, що точка придбання добрив спеціально, якщо ви ви висадили буряки для цього, щоб зберегти принаймні трохи...

Навіть наші бабусі використовуються звичайні золи з печі як добриво. Аш є справжнім скарбом для рослин, допомагає поліпшити склад грунту, сприяє розвитку корисних грунтових бактерій. І деревна зола є відмінним екологічно чистим засобом від капусти кліщів, равликів і попелиць.

Для того, щоб захистити ваш сайт від цих шкідників, просто посипати золи землю навколо рослин.

Крім живильної функції, зола відмінно допомагає в боротьбі з деякими бур'янами. Наприклад, хвіст, який віддає перевагу кислотним грунтам, з стандартним шліфуванням грунту просто зупиняється на вирощуванні і штампах.

Для досягнення збільшення урожайності полуниці і полуниці майже 25-30% необхідно обприскати кущі під час цвітіння. Це сприяє збільшенню маси ягід.

Під кущами полуниці перед наступним зрошенням або дощем необхідно зробити невеликі ручні вироби з подрібненої сухої деревини золи. Також можна використовувати розчин золи або відвар золи.

Мій сусід радить підготувати золи розчин наступним чином: «Пута, потім золи в відрі, добре або відразу в поливний горщик». Пропорції: 10 л 1 склянка порошку. Залити воду з бочки в ємність (вода не повинна бути холодною), добре перемішати розчин і використовувати його для поливу рослин! ?

Вода рослини золи повинна бути 1 раз на 10 днів, попередньо перевіривши, чи висохне грунт.

Щоб приготувати корисний для годування рослин, золи можна наполягати. Для цього заповніть відро третину з золи, залийте гарячою водою і настоюйте 48 годин. Після правого часу настій слід процідити, а тільки потім використовувати для кореневого годування або обприскування садових культур.

Необхідно обприскувати рослини ввечері в тихій погоди. Таку обробку можна зробити 2-3 рази на місяць.

Ще один варіант для підживлення золи - бульйонй Запитайте на 300 грам золи, залийте окропом і кип'ятіть півгодини. Відвар необхідно прохолодити, процідити і розвести 10 л води. Для внесення добрив краще дотримуватися листя, варто додавати 45 грам господарського мила.

Але сухий ясен вводиться в грунт під час викопування клумби восени, який готується до посадки навесні. На 1 кв. м займає близько 600 грам золи. Навесні кожен квадратний метр ліжка посипається склянкою деревної золи, після чого вирівнюється земля.

547363

Також я пропоную вам дізнатися, як використовувати органічне добриво з бур’янів.

Для поліпшення бродіння потрібно лише три складові: вода, бур'яни з вашого сайту і ручна азотна добрива. Одна бочка 200 літрів протягом літа з запасом забезпечить стандартну садову ділянку з їжею!

Габаритний зображення

Досвід Grandfather Athanasius доводить, що завдяки доступним і абсолютно безкоштовним добривам у вигляді золи, навіть невеликий сад з низькою родючістю землі може вдало нести плоди і радувати. свінгерий

А які добрива для овочів і ягід ви використовуєте у дачній ділянці? Я хотів би прочитати про свій досвід у коментарях!