20
Правила проведення громадського транспорту після карантину
Після строгих обмежень, які накладаються на початку карантину, релаксація заборон широко розглядається як кінець карантину. З приходом літа багато почали забути про прості правила безпеки. Включаючи правила проведення громадського транспорту.
Сьогодні видання. "Сайт" Я хочу нагадувати вам, як поводитися в громадському транспорті, щоб захистити себе і ваших близьких від небажаних проблем.
Правила проведення громадського транспорту
Ви можете захистити не тільки себе, але і ваших близьких.
Сьогодні видання. "Сайт" Я хочу нагадувати вам, як поводитися в громадському транспорті, щоб захистити себе і ваших близьких від небажаних проблем.
Правила проведення громадського транспорту
- Перше і, можливо, найважливіше правило, щоб уникнути переходу на громадський транспорт протягом години щітки. Найвища кількість рухів вранці зазвичай падає на 7-8 ранку. Увечері це період з 17:00 до 19:00. Щоб отримати рано, ви легко зможете працювати на нозі або на велосипеді.
Такий спосіб руху дозволить не тільки захистити себе від вірусу, але і поліпшити здоров'я. Після того, як ви знаєте, не існує корисної активності, ніж фізична активність в свіжому повітрі.
- По-друге, спробуйте вибрати найменший маршрут з обмеженим числом переказів.
- Перед тим, як безпосередньо до посадки транспорту, обов'язково дочекатися, поки пасажири не залишають. Підігніть трохи бокових, не закрийте до автобуса. До речі, це правило стосується не тільки безпеки, але і сучасного етикету. Тож слід дотримуватися остаточного завершення карантину.
- Не забудьте зберегти вашу відстань, де це можливо. р.
- Отримати в звичку за допомогою антисептики після кожної поїздки. Коли ви купуєте будинок, пам'ятайте, щоб мити руки ретельно протягом 20 секунд.
- У транспорті не завжди можна тримати відстань. У таких випадках, щоб уникнути фізичного контакту з іншими пасажирами.
- Нещодавно багато людей нехтували носити маски. Нерідко при введенні транспорту пасажири нижуть свої маски або видаліть їх в цілому. Це дуже висипне рішення, оскільки маска дійсно знижує ризик передачі вірусу.
Ви можете захистити не тільки себе, але і ваших близьких.