Привіт, мої шановні читачі. Сьогодні Про те, що модно носити в Італії. Чоловіча сукня в стилі незважаючи на свій вік і преюдії. Я люблю смак італійських жінок в одязі. Вони можуть виглядати яскраві, красиві і свіжі.
Після того, як я хотів би відвідати Флоренцію. Що незабутнього і красивого міста! Одного разу не вистачає, щоб побачити його повністю. Звісно, коли я був там, я помітив, як жили місцеві жителі. Італійці дуже доброзичливі, доброзичливі і приємні люди. Вони посміхають весь час - всі я бачив на вулиці здавалося мені, і щасливі.
Я також помітив, що майже всі італійські жінки виглядають дуже молодими і свіжими. Я люблю те, що вони не бояться носити стильний одяг в будь-якому віці. Я впевнений, що у нас є багато, тому що Італія є країною моди і гарного смаку. Я покажу вам, що модно носити в Італії і що це майстерність стилю італійських жінок.
Італійські блузи люблять носити широкі крійні блузи. Він може бути як кольоровими блузками, так і просто білими блузками, які добре поєднуються з синіми джинсами. Влітку добре підходять варіанти з бавовняної або змішаної тканини. Вони не заспокійливі і добре пропускають повітря, що дуже важливо для літнього сезону.
Перегляд цього повідомлення в Instagram
Блузка oversize безкоштовний ріжучий Італійський бавовна2000я Розмір одного (48/50/52/54) (Арт.5712) Бавовна/еластан
Пост спільного з одягом для всіх FAMILY (@poloska_style) 24 березня 2020 в 6:07am PDT
Італійська модниця любить яскраві кольори. Відмінним варіантом стане барвиста куртка в поєднанні з джинсами або брюками. Він виглядає стильно, але при цьому стримано і просто. Як кажуть, нічого зайвого. До речі, італійці люблять носити худі джинси – це модель можна знайти практично на кожній жінці, незалежно від того, як старий вона є.