Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Чи опікуються діти старшим батькам?

Чим старші наші батьки отримують, тим більше відповідальності падає на наші плечі. Люди, які подарували нам життя, рано чи пізно почнуть підтримувати і підтримувати. Так само, як ми не змогли зробити крок без нашої улюбленої мами і тато. Але на жаль, літніх батьків і дітей Не завжди знайдеться загальна мова. Стара мати може стати справжнім тягом для зайнятої дочки. Чому це відбувається?

Р

Редакція "Сайт" Я серйозно стурбований цією темою. І особливо глибоко вона торкалася струнами моєї душі. Подруга недавно сказав мені досить трохи. Історіяй Щоб описати її у великій деталях, я напишу майже словесним оповіданням другу. В кінці я розповість про те, що я думаю про це.

Старші батьки і діти п'ятниця ніч був спокійний і спокійний. Невідомо всім, я любила в ліжку, читаю інший сонник, з якого я раптом хотів спати. Але двері квартири відкрився різко, а поріг був чоловіком і матір'ю. Сергій швидко поставив свої материнські сумки в коридорі і прогулявся в приміщення.

Спочатку я був трохи плутаним, тому що моя мама була в клініці довгий час, і бути чесним, я звик до неї. Але мій чоловік стержив мене з його заявою: «Ваша мама була виділена, вона відмінно здорова, але вона потребує ретельного догляду. І я вирішив, що Любов Григорівна буде жити з нами протягом деякого часу. Ви не знаєте?

Я не можу! Я просто переїхали до столиці та речей. Хороша робота, коханий чоловік, власна квартира. Що ще варто бути щасливим? Зрозуміло, що не має м'яса в нижній кімнаті. У вписі гнів я постараю на мою матір'ю різко: «Мама, тільки в моєму житті все почалося краще, ви з'явились!» Що, ви хочете, щоб піклуватися про вас все життя зараз? А потім ви не хочете повернутися до свого села!

3610Р. 4200Р.

Моя мама пішла на кухню і я побачила розчарування в очах чоловіка. Через кілька хвилин я почула мами розтріскування через речі. «Щоб, це буде, – я думав. Не хочу бути в цьому хаосі, я швидко пішов до друга. Коли я отримав додому, я знайшов щось, що шокував мене.

У середині кімнати була пара вафель, а на них – квиток на поїзд. Чоловік мовчить між подушками дивана, накидка. "Мом не залишилося"? Або ви збираєтесь на ніч? він запитав. Sprosonya Seryozha відповів: Ні, дорогі, це ваші речі і квиток. Я думаю, що ми повинні жити окремо. Ви знаєте, що я мріяв про дітей довгий час, але я не впевнений, що ви можете бути гарною мамою для них. Залишайтеся з матір'ю в с. на деякий час, подумайте про це. Я сподіваюсь, що ви розумієте, що відбувається і повернетесь назад.

Важко уявити, як я відчував в цей момент. Чи мій чоловік зрадіє мене або я зраджу мій мати? Я дійсно мав би його розібратися. Так я забрав відпустку і пішов до рідного села.

Редакція

Звісно, вам слід вирішити, що сторона правди знаходиться. Але хочу сказати від себе, що ця поведінка дочки просто неприпустимо. Неважливо, як стресові відносини з мамою або тато, Батьки і діти повинні підтримувати один одного.й Без підтримки, вони не здатні впоратися. І якщо ви виявите, що важко спілкуватися з кимось з сім'ї, зберігайте кілька практичних порад.

Як спілкуватися з старшими батьками
  1. Не намагайтеся змінити своїх батьків. Займіть своїх батьків. Старші мами і татами давно встановили характер і звички. Так ви можете лише направляти їх в правильному напрямку, даючи нешкідливі поради.

2. Не боротися з батьками. Старші батьки набагато гірше в будь-якій стресовій ситуації, ніж ви думаєте. Ви можете змінити тему розмови і заспокоїти бродіння вашого батька або матері. Здійснення будь-яких конфліктів в бутоні – це шлях до успіху будь-яких відносин.
  3. Не шкодуйте. Старі люди не люблять бути приреченими. Вони відчувають себе ще більш нездатними і без використання. Якщо ви відчуваєте себе шкода для батьків, ви не можете допомогти їм.

4. Вчимося прощати. Що б ви не потурбували дитину, навчитеся прощати батьків. Іноді вона займає багато років. І іноді діти просто пропускають цю можливість, тому що просто не встигли, і батьки пішли.
  5. Не соромлюся себе. Ми всі не ідеальні. Так перестати блимати себе за те, що ви робили або сказали. Так само, як і раніше. Будь-яка дія, яку ви робите, звичайно, буде винагороджено. р.

Я сподіваюся, що ця стаття надихнула вас. Іноді один телефонний дзвінок достатньо, щоб зробити серце теплішим. Поставте в сторону навіть найважливіші речі і надсилайте повідомлення в сім'юй Подбайте про себе і ваших літніх батьків!