Коли майбутній мама-в-право не зраджує весілля сина

«Вана і я живу разом протягом трьох років, і він нарешті вирішив запропонувати мені! Всі родичі дуже щасливі. Єдиний, хто все ще ігнорує цей захід, мій майбутній мама-в-право, сказав 23-річний Надія.

"Я дійсно не розумію, що це про! Моя стосунки з нею була досить теплою. Весь цей час проживав під одним дахом і без конфлікту, а потім мати-в-право, здавалося б, замінити.

Багато дівчат стикаються подібні проблеми перед їх весіллям.

Редакція "Сайт" Пропонується дізнатися причину різкої зміни ставлення майбутньої мами до обраного сина і дізнатися, як полагодити процес пивоваріння.

Майбутнє матері «Для цього дня ми подали заяву в реєстрі». Я знав, що мій майбутній мама-в-одному був досить педантична жінка, і я не чекав її реагувати занадто жорстоко. Але той факт, що вона просто попередила, що нічого не відбувається і навіть не скидається брифом «Привіти», я навіть не міг подумати.

«Я дуже відвертаю її поведінку. Один спосіб або інший, дружина буде жити з сім'єю близько року після весілля, щоб можна застосувати для застави на власний будинок. Я не хочу бути в напруженій ситуації. й

«Що робити разом з матір’ю-в-правом, що претендує, що не існує, я не розумію», - сказав Надія.

Редакційна колегія для кожної дівчини весілля - особливий відпочинок. І, звичайно, я хочу, щоб поділитися з вами радістю і почуттями про це. Всім хотілося б почути вітання і відчувати підтримку від родичів. Якщо це не сталося.

Але не приховувати гранати і не мовчати про свій досвід. У такій ситуації варто намагатися зрозуміти позицію майбутнього матері-завдання, адже в майбутньому ваше життя буде тісно пов'язане, і це залежить тільки від того, який характер цього відносин буде здійснюватися.

Дівчинка, яка знаходить себе в такій ситуації повинна дивитися на все через очі її матері-завдання. І подумайте про те, як їх думки щодо основних питань повсякденного життя можуть відрізнятися.

Можливо, мама-в-одному спочатку не хочу сина, щоб принести дівчину в будинок і жити з нею під дахом батька за такий тривалий період часу. Може бути, що ви збираєтеся рухатися в майбутньому, і страхи, які вона не зможе насолоджуватися задоволенням жити самостійно в найважливіших роках.

Виписка житла Одна з найпопулярніших причин сімейних конфліктів.

У таких випадках необхідно чітко вказати положення. Як і згодні заздалегідь в умовах життя разом, щоб зробити його комфортним для всіх.

Зрозуміло, що майбутній мама не буде щасливим з новиною про шлюб сина, якщо цей західний портенд персоналізація А її комфортна зона.

Тому дуже важливо проаналізувати ситуацію, вивчити її деталь з усіх сторін, а не тільки на особистих здогадках.

р.

Або, можливо, це зовсім інший. Імовірно, що майбутній мама-в-одному просто боїться втратити торкнутися з сином, оскільки тепер вона не єдина значна жінка в житті.

Це його. зрілі Він відображає свою сумність і внутрішні почуття. Тож варто допомогти їй, замість того, щоб прийняти позицію жертви і відступати.

459309

Прості. душ-тальк Це може допомогти вам краще, ніж що-небудь.

Висловивши особисту чуйність і симпатію з досвідом її матері-завдання, дочка-в-завдання буде мати можливість не тільки поліпшити свої відносини, але і дотримуватися підтримки впливового союзу протягом багатьох років.

Р

Чи можна вирішити конфлікт з матір'ю за допомогою звичайного діалогу? У коментарях буде цікаво почути свою думку. Так ми дивимося на них.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Ознайомитися з вами!