Як навчити чоловіка

Одне з наших друзів є стовідсотковим обов'язком, щоб всі люди злилися. Більше літер. Все доходить до того, що серед чоловіків ніхто не перетягував за кожну спідницю, зношену на спокусливі стегна. Він думає, Як навчити чоловікаБо він такий слабкий характер. Не любити себе! Існує один метод.

Ми в редакції цього часу. "Сайт" Ми будемо відхиляти від будь-яких оцінок, але ми поділимося цікавим сюжетом. Головний характер чоловіка, можливо, вдалося навчити, але за вартістю? По-перше, не всі зможуть триматися на зв'язку і спокійно пройти через все це.

Як навчити чоловіка на сцені два. Альбіна і Федор, 10 років шлюбу, як ближче до сороку. У будинку багатства два діти, Альбіна ДружинаБудь-який бізнес в руках сперечається, не сидить в домашніх умовах, управляється на виконання кар'єри. Звісно, він дивує себе, виглядає вишукано і добре занурюється. Ми побачили фотографії, красиві.

Але Федор став сумним. Він приходить додому пізніше, з дружиною безтурботних людей, щітки біля і приховує щось. Він не сам. Алебіна, звичайно, підозрювала щось, але вирішив, що не потрібно турбуватися - це тимчасова і пройде. Маленьке відбувається в бізнесі Фьодора.

Я повинен сказати, що у них є хороша, дружня сім'я, весілля було за любов, але, як завжди справа в суді нашого друга – всі чоловіки злий – там був інший. Альбіна не вірила її спочатку, але все було підтверджено, коли вона змушена Fyodor говорити відверто з нею.

Р

В першу чергу Альбіна була дуже застарілою і вирішила перетягнути Федора до судів, виїжджати половинку і відправити його на ферму разом з новою пристрастю. Але вона тягне себе разом, заспокоїлася, і міцно сказав себе, що люди люблять її не лежати на дорозі. Я навчаю Fyodor, я пам'ятаю його все моє життя!

Зваживши всі плюси і мінуси, Альбіна зрозуміла, що крім молоді молода жінка не має інших трубних карток, і тому вона запропонувала Fedor залишити. Нехай він перебуває в домі, нехай дітям залишатися з ним, і вона буде жити з матір'ю. Також можна запросити юну леді Федора.

Ось вони кажуть, ви, Fedor, заявка про розлучення, я даю вам місяць, щоб його підписувати. Про нас Неймовірно було щасливим. Після того, як все вирішується самим, нічого не потрібно робити. Будь-який Сонячний Дуже швидко закінчився. Заміна Альбіни чітко не витягала.

Альбіна і освіжаючий чоловік Fedor звикли їсти сніданок вранці, і нова дружина не може варитися. Завітайте до нашого ресторану. Взагалі вона розповіла Федору, що він мав достатню кількість грошей: замість того, щоб встановити її на кухні, дайте йому купити нове пальто. І її автомобіль старий.

, Україна

Федір прослужив, напевно, три тижні, а потім побіг з капотою. Алебіна, звичайно, запитала про несудимість, але її чоловік був умовно прощений. І ось важіль тиску тут. І Федора чого? Звісно, він промив себе в сльозах.

Ми віримо, що Fedor був щасливим. Ми вирішили, що Альбіна була просто складною фольгою, як тільки вона допомогла чоловікові бути таким, а потім знову впала в руки. Як для Fedor, він знову підтвердив, що всі люди зламати!

Обов'язково напишіть в коментарях, якщо вам довелося придумати шлях, Як навчити чоловікай Не навіть сам, незнайомець. Ми хочемо знати, що інші люди роблять це. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.