Чому ви не хочете піти в сад і чищення там?

Відправлення родичів від життя дає піднятися на сумність душі, що важко впоратися з собою. І походи в парафію можуть додатково турбувати вже крихкий психічний баланс. Намагайтеся розібратися, чому люди йдуть там, і чи варто слідувати за ними.

Багато людей вважають, що ми не залишаємо цього світу повністю. Більшість релігій погоджуються, що людина має душу, яка може залишатися поруч з живим світом або головою на краще місце. І все ж я вірю, що всі люди знаходять миру після закінчення життя, і вони більше не піклуються про світ життя. Всі проблеми і плутанина залишаються позаду, нічого не турбує покійного.

Я щиро сподіваюся, що після щасливого і щасливого радістьМи знову відреагуємо ці моменти. Ось чому так важливо думати про те, що відбувається зараз. Життя може бути перервано в будь-який момент, тому що не зробити кожен момент незабутнім?

Чому люди приходять до церковного двору, коли ті, хто поки не не піклується про нас? Ми робимо це для того, щоб поспілкуватися з тими, хто нас дорогі. Багато людей потребують візуалізації і відчуття, що людина знаходиться поруч. Розкажіть кохану бабуся про те, як її бабуся робить, скаржитися на життя, трохи торкатися. Коли серце важко і найбільш розуміння людина йде, ми просто не маємо вибору.

Але не всім подобається атмосфера останнього відпочинку мертвого, особливо у пострадянських країнахй Це дуже похмура і депресія, тому багато людей не хочуть піти там. Я впевнений, що це не обов'язково. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Ви не повинні зашкодити себе або судити самостійно в цьому випадку. Вам потрібно поговорити, щоб отримати рельєф і вміти рухатися далі. Важливо пам'ятати, що не можна занадто прикріпити до такого виразу негативних емоцій. Щоб дізнатися більше про нові знайомства та спілкуватися з живими людьми. І також важливо виключити причину сумності, щоб жити повноцінним життям.

Якщо ваші родичі слухаються, коли ви відмовтеся від відвідування церковного двору, спробуйте пояснити їх сприйняттям цієї ситуації. Покажіть мені, як важко це для вас, щоб бути там і як він впливає на вас. Я впевнений, що вони можуть. Розумінняй