28
Рецепт торта з сирними коржами в сковороді
На місяць тому дуже терміново. тортиІ піч просто зламав. Я не майстер в цьому бізнесі, але я бачив рецепт - "Кольовий торт в каструлі" в блозі однієї благородної господині і відразу ж вирішив приготувати.
Я кажу заздалегідь: немає труднощів! Виріжте коло з тіста відповідним розміром кришкою. Потім було зручно, утримуючи ручку, щоб підійти тісто, не пошкодивши його. Крем був настільки смачним, що я боївся, що він не жив би бачити торт, і клацнув ложку. Будинок їсти в одному сидячи, навіть вранці нічого не залишилося!
Сирний торт в каструлі сьогодні видання "Сайт" Поділіться інструкціями приготування найсмачніших Плямб'є тортй Готуємо в каструлі!
Коржові інгредієнти
Вершкові інгредієнти
Підготовка
Також я пропоную читання рецепта торта з кокосовими стружками. Ця випічка сподобається як дорослим, так і дітям, тому що торт не тільки надзвичайно смачний, але і виглядає чарівно!
Як ви можете побачити, цей код млинці Це досить простий. Мій син говорить, що торти і цей дивовижний крем разом нагадують смак пломби морозива.
Я кохаю цю ласощі ніжного смаку. Торт добре замочений і одночасно помірно солодкий!
Я кажу заздалегідь: немає труднощів! Виріжте коло з тіста відповідним розміром кришкою. Потім було зручно, утримуючи ручку, щоб підійти тісто, не пошкодивши його. Крем був настільки смачним, що я боївся, що він не жив би бачити торт, і клацнув ложку. Будинок їсти в одному сидячи, навіть вранці нічого не залишилося!
Сирний торт в каструлі сьогодні видання "Сайт" Поділіться інструкціями приготування найсмачніших Плямб'є тортй Готуємо в каструлі!
Коржові інгредієнти
- 200 г сиру
- 1 яйце
- 0,5 ст. цукру
- 2.5 ст. борошна
- 1 ч.л. соди
- фургон
Вершкові інгредієнти
- 150г сметана
- 450 мл молока
- 170г цукру
- 2 яйця
- 2 ст.л. борошна
- 70г вершкове масло
- 2 ст.л. крохмаль
- 1г ванілін
Підготовка
- Для кремовий "Plombier" в зручному контейнері змішати яйця, ванілін, цукор, сметана, крохмаль і борошно.
- Покладіть молоко в щільно знизену каструлю, покладіть її на середню вогонь. У сметанній суміші залийте третину гарячого молока, добре перемішайте і залийте все назад в ємність з залишеним молоком. Варіть вершки до загущеного на невеликому вогні, постійно помішуючи. 359568р.
- Додати вершкове масло до спекотного крему. Перемішайте і залиште його на охолодження.
- Для приготування тіста торта в мисці змішайте сир, яйця, цукор і ванілін. Добре перемішати, а потім додати частини борошна і соди.
- Змішайте тісто, розкачати ковбасу з неї, а потім розділити її на 8 рівних частин. Кожна частина тонко прокочується і за допомогою, наприклад, кришки розрізають коло діаметром близько двадцять сантиметрів. До речі, діаметр може бути будь-яким, дивитися на сковороді.
- Сушині торти в сухій сковороді з двох сторін на 3-4 хвилини. Як тільки скоринка починає бульбашки, перетворюйте її. Так робимо це з усіма рештою частин тесту. Торти повинні бути м'якими. З клипінгів, в теорії слід отримати інший торт, який можна пізніше покласти на кришку, щоб прикрасити торт.
- Щоб зібрати торт на зручну широку пластину, викладіть перший торт, змащуйте його вершками, потім покладіть другий торт і змащуйте його вершками. Так отримайте весь торт разом.
- Останній торт і сторони добре змащують вершками, посипають крихтою, а потім ставлять в холодильник на 3-4 години. Це, смачно. млинці готовий. Бодибилдерши!
Також я пропоную читання рецепта торта з кокосовими стружками. Ця випічка сподобається як дорослим, так і дітям, тому що торт не тільки надзвичайно смачний, але і виглядає чарівно!
Як ви можете побачити, цей код млинці Це досить простий. Мій син говорить, що торти і цей дивовижний крем разом нагадують смак пломби морозива.
Я кохаю цю ласощі ніжного смаку. Торт добре замочений і одночасно помірно солодкий!
Морозиво шоколадний за рецептом життєрадісного жилета Оливкова
Що приносить тіло скибочку вершкового масла в день