Що робити з скарбами Бабця з підпілля старого будинку

На сьогоднішній день у вас є мінімалізм і недосконалість. Діти і онуки незрівнянно позбавляють від зайвих шматків, які вони отримали від старшого покоління. І в цьому дуже рубці є все життя! Я нещодавно прочитав оповідання Аліса Атрайдаса з колекції Situevina. Про дітей, які не знають, які важливі сімейні цінності. Щоб бути чесним, історія сумна. Але варто прочитати для дорослих і дітей.

Про самотність у віці, про байдужість дітей і нетримання онуків. вона була гола. міжгенеративні відносиний Я думаю, що це дійсно важливо для сучасних людей. Ми люди так жорстокі пари століть тому? Або ж ми загартували час, оскільки зміни цін та батьки не звертають увагу на батьківство?

р.

«Ми купили будинок в с. Молодий пара продається, вони кажуть, батьки не потрібні дачі, і бабуся загинув рік назад. Ми запитуємо, що якщо ви збираєте речі. Вони відповів: Для чого нам потрібен цей руббіш, ми взяли іконки, і ви можете відкинути решту. На стінах, де сквери ікон були яскравими.

Габаритний зображення

Відноси старої жінки не брали фото з стін. І тоді героїня історії запам'яталася її бабуся і роль, що фотографії грали в її житті і в житті її онуків. Щоранку дивиться бабуся: "Для батьків, поцілунати чоловіка, посміхатися дітям і перемогти - ось коли починається день."

«Для мене ці відверті фотографії є настільки цінними, що якщо я мав вибір того, що потрібно взяти, я напевно взяв фотографії.» І ось вони не залишалися тільки на стіні і в альбомах, але цинічно записані в ярусі. Але майстер – майстер.

Листи від Бабця: Після покупки ми почали очищення і, ви знаєте, Ми не піднялися, щоб відкинути це жіноче життя.Вона жив для своїх дітей і онуків, і вони просто покинути її. Як дізнатися? Вона написав їм листи. Спочатку я писав і відправив, без відповіді. А потім вона припинила відправлення і три акуратні палі любові і ніжності відпочивали в ящику. Я шкода, я читаю... І я розумію, чому вона не відправила їх. Вона боїться, що вони будуть втрачені, і тут вони безпечні, вона подумала, що після того, як вона залишила життя, вони все ще будуть читати. І в листах, є ціла історія: про її роки життя в війні, про її батьків, дідів і великогабаритних-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-грейт-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-греат-реат-реат- жити до сімейних цінностейй Так діти можуть пам'ятати. Як ви відкинути це?

Дівчина захотіла взяти Меморабілію дітям старої жінки, потім чоловік дівчини назвав дітей, щоб побачити, чи потрібні листи, які її бабуся писав: “О, так, кинути все!” Послати нам ці листи в пакетах, ми навіть не прочитали їх останнім часом! Вона нічого не робив, тому вона була веселою, чоловік не слухав, він кинув телефон. Вона сказала, що вона була стояча поруч з нею, вона б поклонить її!

Чоловік героїні був письменником, і вона запропонувала, щоб він перемістив літери оповіданням. Незважаючи на те, що діти не хочуть взяти майно, просто у випадку, якщо він письмовий дозвіл на публікацію листів його бабусі.

9063054р.

У старому віці, і в той час я отримав підпілля. Ви знаєте, в заміських будинках ви зіткнетеся від хати і це класно, як віолончель. І є баночка селез, варення ... І на кожній банці наклеюється шматочок паперу з вигнутим написом: «У ванній кімнаті є улюбленими товарами» – Ванятка загинула десять років тому, а баночка не прийшла в руки. «Салті огірки для анатолі», «Равесний ліс для Сашенки»...

Ганна Лукинова пролетіла у віці 93. 6 дітей. Так сталося, що сини пішли перед нею, крім наймолодшої дочки, які не потребували цього ягняти. Я чекав дітей на роки. З любов'ю я підписав кожну прокатну баночку і сподівався побачити своїх онуків. Але вони не були до старого чоловіка...

Відносини з родичами не можуть бути змушені любити. Але ви можете зануритися у ваших дітей і онуків, які людські цінності, без яких діти виростуть нечутливим і жорстоким. Багато залежить від батьків. Невірність у старому віці – результат неправильних пріоритетів. Що 50 років тому, що зараз багато батьків вважають, що дитина потребує матеріальних товарів. Перш за все, він потребує уваги. Замість роботи двох робочих місць для велосипеда для сина, перейдіть на риболовлю з ним у вихідні дні, відвідайте свій бабуся в с.. А потім у старшому віці ваша дитина буде вашим боком, і подбати про вас, як ви подбали про нього як дитину.