26
Які завдання допоможуть вам розбити голову краще, ніж будь-який кросворд головоломки
Для того щоб забути про всі турботи і особливо про навчання. Але ми знаємо, що наші м'язи, як і наші м'язи, не призначені для безпліддя і вимагають постійного фізичного навантаження. І навантажити його з роботою, коли відпочинок допоможе наш тест розвідки.
Розвиваючи наші веселі завдання, дорослі та діти проведуть час з великою користю. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Швидкий тест.
Правильні відповіді
Розвиваючи наші веселі завдання, дорослі та діти проведуть час з великою користю. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Швидкий тест.
- Для прогріву ми починаємо не дуже складно.
- Щоб відкрити замок, використовуючи наші поради, вам доведеться потіти.
- Де їде автобус? Логічна відповідь в серпні: «Назустріч моря». Але логічно і поширене відчуття може запропонувати більш точний розчин.
- Щоб знайти візерунок в ряді чисел, потрібно продумати зовні коробки. До речі, такі завдання пропонуються заявникам для інтерв’ю в Google та Microsoft.
- Які стіни потрібно робити з кольором ведмедя? Але є підключення, я запевняю вас.
- Я знайшов подібну проблему в задачах, що мій син, третій-градер, повинен завершитися під час літніх канікул. Це не біноми Ньютона, але як ви робите без рівнянь і тільки елементарних методів школи? І як багато дітей можуть вирішити проблему без батька, який «сильна математика»?
- Розрахувати всі трикутники на малюнку можна складно. Я рахував три рази (навіть, що я знаю правильну відповідь). Хін: Оскільки правильний пінгагон має 5 осей симетрії, відповідь буде кілька 5.
- Ми пропонуємо простий і елегантний рішення. Порада: Три дії достатньо.
Р - Це завдання вимагає просторої фантазії. Або куб і нитка.
- Ще одна проблема з IT інтерв'ю. Дивись, якщо ви можете отримати роботу на одному з компаній Silicon Valley.
Правильні відповіді
- Я почав йти через всі ці імена в моєму розумі, порівняти перші літери, шукати деякі шаблони. Я повинен бути трохи більш обережним. Повідомляємо, що «Праве питання – половина відповіді». й
- Отже, яка цінна інформація може зламатися від вин? По-перше, номери 7, 3 і 8 відразу щітаються біля (див. No 4). Повернутися до першого клацання. Так, в своєму місці є або номер 6 або 2. Як перевірити, що один? Повернемо на кінчик #2: якщо число 6 знаходиться в коді, то це, безумовно, не може бути першим. У третьому місці число 2. Один знак вже!
Тільки один git на першому місці правильний (і це 2), так що в коді немає 6. Давайте перейдемо до скручування 3. Це випливає, що дві цифри правильні (без 6) і є 0 і 2.
Про 0 ми знаємо, що це не другий (див. #2) і, звичайно, не третій знак. Так перший знак коду 0! У нас є два знаки (перший і останній), він залишається знайти один посередині.
Це допоможе нам при клініті 2. 6 ми виправили. Що листя 1 або 4. Але правильний номер не в своєму місці, що означає, що він не може бути 1. Правильний номер 4 і бажаний код 042.! - Це простий тест інтелекту, але ви думаєте. Автобус на малюнку абсолютно симетричний. Немає натяку кабіни ... Або - зупинка, звичайно! Для водія необхідно мати двері. І якщо це не на малюнку, то логічно припустити, що автобус йде з правого наліво.
- Ви можете довго і безуспішно розмножувати, розділяти і перепланувати номери з картини. Але питання більше в галузі нестандартного мислення, ніж чиста математика. Відповідь полягає в тому, що всі номери розміщені в алфавітному порядку їх імен. B - вісім, D - два, і так далі.
- Якщо ви уявите такий будинок, його можна розмістити лише в одній точці світу. І ця точка є Північним полюсом. Отже, ведмедя біла.
- Не працює без змін. Припустимо, що перша листівка коштує рублів, другий - б, третій - с, четвертий - д. Далі b+c+d=42; a+c+d=40; a+b+d=38; a+b+c=36. Що робити з цим багатством? Зрозуміло, що щось потрібно додавати, але це не дуже зрозуміло на якій основі. Повідомляємо, що ми об’єднуємо всі частини наших виразів. Виявляється b+c+d+a+c+d+a+b+d+a+b+c=3a+3b+3c+3d або 3(+d+c+d+d) Ви можете побачити, що це потрійне значення всіх карток. Звідси ми знайдемо своє значення (42+40+38+36):3=52 рублів.
Тепер це питання технології. 52-42=10 – перша листівка; 52-40=12 – друга листівка; 52-38=14 – третя листівка; 52-36=16 – четверта листівка. Але як пояснити це рішення дитині, я не розумію. Можливо, хтось запропонує простий варіант. - Правильна відповідь - 35 трикутників.
- Всі представлені номери можна розділити на пари, в яких сума чисел буде дорівнює 100. Наприклад, 1+99, 2+98, 3+97 тощо. Всього 49 пар. Кількість 50 і 100 залишаються без пари. Таким чином, необхідної кількості можна легко отримати в трьох діях: 49кс100+50+100=505050.
- Спочатку прийшов до розуму це рішення: пройти першу особа на діагоналі квадрата, а потім переміщати по краю. Але якщо на карті куб на площині, то стає зрозуміло, що є краще варіант.
- Кожен знає, що стріли перекриваються о 12:00. У 18:30, але почекайте хвилину. Вважається, що 18:30, але насправді близько 18:32:43. Але це не змінює відповідь на питання. Легко переконатися, що в 12 годин накладка відбувається 11 разів. З додаванням другої руки до рівняння все стає простіше і більш складним. І ми не дамо відповідь на другу частину питання, щоб не позбавити читачів радості самостійного відкриття. Ми сподіваємося, що ви поділитеся вашими опціями в коментарях.
Кілька ефективних способів пригнічувати стейку в туалеті
Продукти, які ми часто відкидаємо, але в ваговій