29
Чому Італійська кава дуже смачна і як її зробити
Важко почати день без чашки чаю або кави. Для більшості людей це своєрідний ритуал, спосіб зібрати думки і налаштовуватися на роботу. Наприклад, я не можу уявити собі своє життя без смачної, міцної кави і зробити її щодня, відповідно до старого італійського рецепта. У цій статті я поділую свої навички і сказати, Як варити каву в кавоварку гусеницій
У 1933 році італійський промисловець Alfonso Bialetti запатентував гусерської кавоварки і створено виробництво. З тих пір вона була названа італійською, і через особливості заварювання кави вона отримала популярність у всьому світі. Моє знайомство з цим винахідником відбувалося в горищі, коли я збираюся через старі речі. Я знайшов свою великогабаритну кав'ярню, і я роблю каву.
До речі, італійська кавоварка також називається «мока». Ймовірно через назву торгової марки Alfonso – “Moca Express”. Мока дозволяє отримати напій, який дещо нагадує суміш кави, виготовленої в Турку, і кави з французької преси.
Дизайн пристрою дуже простий: водяний відсік, кавовий фільтр і верхній резервуар для готового напою. Кожна мока призначена для точної кількості чашок. Тому необхідно додати максимальний допустимий об'єм води, а фільтр для заповнення кави в бриму.
Р
До речі, перед застосуванням мозаїки, краще його зігріти, поливаючи окропом. Одна чашка знадобиться 5 ч.л. кави, приблизно 24 грам. Для такої порції води потрібно взяти 10 разів більше, тобто 240 мл. Що б зробити на одній склянці. Казанська кава!
У 1933 році італійський промисловець Alfonso Bialetti запатентував гусерської кавоварки і створено виробництво. З тих пір вона була названа італійською, і через особливості заварювання кави вона отримала популярність у всьому світі. Моє знайомство з цим винахідником відбувалося в горищі, коли я збираюся через старі речі. Я знайшов свою великогабаритну кав'ярню, і я роблю каву.
До речі, італійська кавоварка також називається «мока». Ймовірно через назву торгової марки Alfonso – “Moca Express”. Мока дозволяє отримати напій, який дещо нагадує суміш кави, виготовленої в Турку, і кави з французької преси.
Дизайн пристрою дуже простий: водяний відсік, кавовий фільтр і верхній резервуар для готового напою. Кожна мока призначена для точної кількості чашок. Тому необхідно додати максимальний допустимий об'єм води, а фільтр для заповнення кави в бриму.
- Заповнити дно кавоварки гарячою водою до рівня запобіжного клапана. Якщо ви залите прохолодну воду, кава буде заварена протягом декількох хвилин довше.
- Потрібна кава середнього розміру. Він повинен бути трохи більшим, ніж для еспресо, але менше, ніж для французької преси. Тут кожен експериментує з кавовим шліфуванням - з часом ви підберете індивідуальне шліфування.
- Заповнити кавовий фільтр на бриму і встановити на моку. Потім з'єднуємо нижню частину кавоварки з верхом, надягаємо на плиту і закриваємо кришкою.
- Після декількох хвилин готова кава почне накопичуватися в верхній ємності. На цьому етапі необхідно відкрити кришку і ретельно стежити за напоєм. Як тільки мока починає «сортувати», її слід негайно видалити з вогню. Коли кава кип'ятить, пара пройде через фільтр. Тому необхідно бути обережним, щоб не загорнути.
- Візьміть основу кавоварки і ретельно покладіть під струмок холодної води, щоб зупинити процес видобутку. Тепер наша смачна кава готова, її можна залити в чашки.
Р
До речі, перед застосуванням мозаїки, краще його зігріти, поливаючи окропом. Одна чашка знадобиться 5 ч.л. кави, приблизно 24 грам. Для такої порції води потрібно взяти 10 разів більше, тобто 240 мл. Що б зробити на одній склянці. Казанська кава!