Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Що може розчарувати подорож до Дубаю, якщо ви не були там?

Якщо раніше трудові мігранти кинулися до Сполучених Штатів або Європи, сьогодні багато хто цікавиться напрямом Об'єднаних Арабських Еміратів. І більшість з них приваблює Дубай з еміратом тієї ж назви, яка поєднує в собі вигідні умови для ведення бізнесу, найвищий рівень життя і цілодобовий доступ до пляжних канікул.

Фахівці високого класу отримують тут не тільки відмінні заробітні плати, але і сервісне житло, автомобіль і страхування. Бізнесмен має переваги, які дозволяють їм зробити бізнес з більшою перевагою для себе.

Незважаючи на багато мігрантів, Дубай залишається одним із найбезпечніших міст світу. Це досягається за рахунок багатьох поліцейських, які патрулюють місто цілодобово. У ОАЕ дуже тяжкі штрафи для всіх, хто порушує закон.

А ще після відвідування Дубаю незадоволені люди, які несподівано стикаються з неприємними недоліками під час подорожі. І сьогодні видання. "Сайт" Я хотів би почути від туристів, який був розчарований поїздкою до Дубаю.

3610Р. 4200Р.

GettyImages місто Дубаї Тур до Еміратів я купив на хутряні знижки 2 дні до вильоту. Неважливо, куди літати, доки вона була дешевша. У мене немає ідеї, що це було так спекотним. Наприкінці серпня температура становить 45 градусів! Вода настільки гаряча, що навіть в'їзд неприємний, вона не освіжає взагалі. й

Коли ми вирішили ходити по місту, ми придбали 3 пляшки води в годину і половину. Тоді я зрозумів, чому літні поїздки тут дешевше, ніж в будь-який інший час року, говорить Алла.

GettyImages: Другий розчарівний спирт. В першу чергу ви думаєте «все включено». І по суті, виходить, що в готелі можна тільки взяти соду, чай, каву або сік. Виявляється, що в ОАЕ все строго з алкоголем, який також відноситься до туристів. й

«Все, в Емірату Рас-аль-Хайма, алкоголь більш лояльний. До послуг відпочиваючих пропонуються такі напої. Крім того, ми говоримо про якісний іноземний спирт, так як спирт не виробляється в ОАЕ. Такі речі, жінка реагентів.

GettyImages: Ми хотіли щось екстремальне, тому я хотів піти на джипа сафарі в степу. Готель розташований на відстані 10 хвилин від 30 хвилин їзди від готелю.

Однак, в готелі, керівництво запропонував кращий варіант, де за $ 30 ви можете їздити за 1,5 години. Бажаю пригод, звичайно, я вибрав другий варіант на тридцять. Виявилося, що я продаю першу за ціну другого. Ми подарували півгодинну прогулянку, потім погасили погану їжу, а потім змушені дивитися деякі старіння сонного танцю.

1918-1997 рр.

Але якщо ця ціна була більш-менш адекватною, то відвідування ультрасучасних аквапарків і парків розваг довелося відмовитися. 100 000 р. Ви серйозно? Ми не будемо шукати. й

Очікується в Дубаї «Останній мінус відзначає багато людей». Якщо перед поїздкою я думав, що тільки багате життя в Дубаї, тепер я не думаю, що це більше. Це лише тисячі бідних людей, що надходять з найближчих бідних країн, таких як Індія або Пакистан. У той же нестерпний вогонь вони працюють на будівельних майданчиках, працюють в готелях. В цілому вони роблять всі грубі роботи. й

«Ведуться на загородженому пляжі нашого готелю, вони не змогли втекти. Через паркан, ці перевернуті робітники зірвалися на туристів в купальниках цілий день. І на приїзді, коли це було деякий день, ці натовпи розводять по місту, в результаті, на перший день ми не змогли побачити практично що-небудь.

GettyImages: Якщо були тільки багаті люди в Дубаї, які б зробити всі брудні роботи? У будь-якому випадку, дійсно є недоліки. Тому перед поїздкою в цю дивовижну землю слід розглянути їх так, щоб не бути розчарованими. Натюрморт Погода У ОАЕ експерти вважають часовий період з середини листопада до середини березня.

Фото на попередній перегляд і в статті