Що може розчарувати подорож до Дубаю, якщо ви не були там?

Якщо раніше трудові мігранти кинулися до Сполучених Штатів або Європи, сьогодні багато хто цікавиться напрямом Об'єднаних Арабських Еміратів. І більшість з них приваблює Дубай з еміратом тієї ж назви, яка поєднує в собі вигідні умови для ведення бізнесу, найвищий рівень життя і цілодобовий доступ до пляжних канікул.

Фахівці високого класу отримують тут не тільки відмінні заробітні плати, але і сервісне житло, автомобіль і страхування. Бізнесмен має переваги, які дозволяють їм зробити бізнес з більшою перевагою для себе.

Незважаючи на багато мігрантів, Дубай залишається одним із найбезпечніших міст світу. Це досягається за рахунок багатьох поліцейських, які патрулюють місто цілодобово. У ОАЕ дуже тяжкі штрафи для всіх, хто порушує закон.

А ще після відвідування Дубаю незадоволені люди, які несподівано стикаються з неприємними недоліками під час подорожі. І сьогодні видання. "Сайт" Я хотів би почути від туристів, який був розчарований поїздкою до Дубаю.

3610Р. 4200Р.

GettyImages місто Дубаї Тур до Еміратів я купив на хутряні знижки 2 дні до вильоту. Неважливо, куди літати, доки вона була дешевша. У мене немає ідеї, що це було так спекотним. Наприкінці серпня температура становить 45 градусів! Вода настільки гаряча, що навіть в'їзд неприємний, вона не освіжає взагалі. й

Коли ми вирішили ходити по місту, ми придбали 3 пляшки води в годину і половину. Тоді я зрозумів, чому літні поїздки тут дешевше, ніж в будь-який інший час року, говорить Алла.

GettyImages: Другий розчарівний спирт. В першу чергу ви думаєте «все включено». І по суті, виходить, що в готелі можна тільки взяти соду, чай, каву або сік. Виявляється, що в ОАЕ все строго з алкоголем, який також відноситься до туристів. й

«Все, в Емірату Рас-аль-Хайма, алкоголь більш лояльний. До послуг відпочиваючих пропонуються такі напої. Крім того, ми говоримо про якісний іноземний спирт, так як спирт не виробляється в ОАЕ. Такі речі, жінка реагентів.

GettyImages: Ми хотіли щось екстремальне, тому я хотів піти на джипа сафарі в степу. Готель розташований на відстані 10 хвилин від 30 хвилин їзди від готелю.

Однак, в готелі, керівництво запропонував кращий варіант, де за $ 30 ви можете їздити за 1,5 години. Бажаю пригод, звичайно, я вибрав другий варіант на тридцять. Виявилося, що я продаю першу за ціну другого. Ми подарували півгодинну прогулянку, потім погасили погану їжу, а потім змушені дивитися деякі старіння сонного танцю.

1918-1997 рр.

Але якщо ця ціна була більш-менш адекватною, то відвідування ультрасучасних аквапарків і парків розваг довелося відмовитися. 100 000 р. Ви серйозно? Ми не будемо шукати. й

Очікується в Дубаї «Останній мінус відзначає багато людей». Якщо перед поїздкою я думав, що тільки багате життя в Дубаї, тепер я не думаю, що це більше. Це лише тисячі бідних людей, що надходять з найближчих бідних країн, таких як Індія або Пакистан. У той же нестерпний вогонь вони працюють на будівельних майданчиках, працюють в готелях. В цілому вони роблять всі грубі роботи. й

«Ведуться на загородженому пляжі нашого готелю, вони не змогли втекти. Через паркан, ці перевернуті робітники зірвалися на туристів в купальниках цілий день. І на приїзді, коли це було деякий день, ці натовпи розводять по місту, в результаті, на перший день ми не змогли побачити практично що-небудь.

GettyImages: Якщо були тільки багаті люди в Дубаї, які б зробити всі брудні роботи? У будь-якому випадку, дійсно є недоліки. Тому перед поїздкою в цю дивовижну землю слід розглянути їх так, щоб не бути розчарованими. Натюрморт Погода У ОАЕ експерти вважають часовий період з середини листопада до середини березня.

Фото на попередній перегляд і в статті