Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Що робити, якщо ваш чоловік не дає вам гроші

Історія сьогодні про життя читача. "Сайт"Не хочу, щоб нам писати реальні імена своїх родичів або міста вона живе. І ситуація фактично заборонена: чоловік Придбання, хоча придбані товари готують для двох.

Це, на нашу думку, неоднозначна історія змушує багатьох жінок і чоловіків думати про правильний розподіл фінансів в сім'ї. Як звичайно, від імені читача.

Мій чоловік не дає мені гроші я одружився у віці 30 років. Моє батьківство дав мені хороший виховання і виховання, тому післяінституційне кар'єрне просування не дивно. Звичайно, були нюанси, але нічого зайвого. Зараз я заступник менеджера з хорошою зарплатою і авто від компанії.

Це не блювотні руху, це просто те, що я хотів описати те, що спосіб життя я використовую. Але не думаю, що я їсть чорною ікрою з ложками. Надлишок не міняється на всіх.

Я був роком, і я разом. Незважаючи на те, що він заробляє менше мене, ми якось не говорили про гроші: ми просто домовилися відставити певну кількість на крупах і оплату за квартиру. Я думаю, що це було дуже комфортним і придатним для всіх.

р.

Але недавно мій чоловік вирішив, що це не вдалося продовжити. Спочатку він запропонував, а потім вимагав залишити гроші з ним, бо «це буде більш економним» і «ловити рахунок». Не хвилюватися, я пишу його вниз (це дійсно дивно) і ви не втратите копійку.

Ну, я зробив, я погодився. Це був найгірший тиждень життя! Ми пішли в супермаркет з ним, і я підібрав макіяж, шампуні та інші засоби догляду за шкірою. Бельмен перетворив червоний, але він оплачується вексель. Увечері того ж дня в будинку я сказав, що я купую занадто дорогі речі, і мені не потрібно. Що потрібно знати, щоб зберегти.

Я був настільки шокований, що я не даюся проти нього. Вечору пройшов у відносному спокійі. Але через кілька днів тому мій чоловік був пізно на роботі і попросив мене купити крупу. Кошти були зараховані через Інтернет-банк. Коли я, вже з кошиком в руках, побачила ці ручки, я не знаю, що їх витрачати.

Ви бачите, це п'ятниця ніч і ми, традиційно, купили багато круп. Подаруйте всім побажанням для вихідних, і так далі. І тепер у мене були гроші, крім того, щоб заповнити машину бензином і купити кілька фунтів картоплі, це це. Прикольна річ, що це мій гроші, я можу дозволити набагато більше!

Скоро розмова була важкою. Це скандал. Тепер ми не будемо говорити. Всі мої гроші повернулися в готівку. Чоловік взагалі не говорить, тепер пішов шукати в оренду квартиру, бо він не може жити з жінкою, на його словах, «порушуючи на свою маму». Я навіть не збираюся до апологізації.

Я забув, щоб розповісти вам щось інше. Його батько є те ж саме в цьому відношенні. Він не заробив багато, хоча він працював все життя на заводі до того, як він відставив. І він зробив свою дружину, говорячи, що він буде безпечніше. Я не знаю, я думав, що він був своєрідним хабалістичним: для життя, щоб дати дружину квіти тільки 2 (!) раз і постійно викликав її «мій бабуся». Це не схоже на її, хоча.

Бог з ними.

9408953

Не знаю, що робити. Нехай мій чоловік і я зроблю на деякий час. Походимо. Але я не хочу думати про нього. І найнеприємніше, що подарувати дитині виховання такої людини, мій характер не дозволить мені. Мої діти повинні мати різні моральні якості. Я не знаю, що робити.