Поведінка, за яку ми засуджуємо навіть близькими друзями, але розглянемо її допустимо

Як часто ми розглянемо поведінка засуджувати Але ми можемо зробити саме те ж саме, як вони. Це не те, що іноді ви бачите солому в чужому оці, але ви не помітили колоду самостійно.

Поведінка, за яку ми засуджуємо навіть близькими друзями, але розглянемо її допустимо

浜у 涓 蹇 "Сайт" Я приготував для вас щось цікаве. У цій статті ми привертаємо Вашу увагу 14 речей, які ми допускаємо себе, але не переносить в незнайомцій Я дивлюся, якщо ви визнаєте себе в будь-якому з наших ситуацій.

Інша поведінка людей
  1. Імітація інших людейй Чи є хтось дивиться на чужу сукню і хоче його придбати? Ну, трапляються речі. Але це не підстави судити її. Якщо ви хочете скопіювати чуже зображення або купити те саме. Тексти пісень, а це означає: Немає нічого страшного про це!
  2. Немає аргументу про смак.й Сьогодні ви не хотіли, щоб ваш фільм не хотів. "Ви просто не розуміли його!" Тексти пісень, а це означає: І завтра те ж саме відбувається вам і ви не любите ніяких уподобань вашої половинки душі. Сіміляр? Поведінка, за яку ми засуджуємо навіть близькими друзями, але розглянемо її допустимо

й

3. Поради щодо розвиткуй А друг сказав, що ваші нові сережки не підходять вам. Звичайно, вам не сподобалося. За годину ви з радістю обговорюєте нове плаття на вашому другу. Не дозволяйте собі зробити це!
  4. Вік не є аргументом. Згадайте, коли батьки сказали, що вони були старшими і знаходилися краще? Не найкраща тактика. Але з нашими дітьми ми побачимо однаково. Не робіть це! Поведінка, за яку ми засуджуємо навіть близькими друзями, але розглянемо її допустимо

й
  5. Не доглядати за іншими людьмий Чи є хтось на поїзді, що зупинить вас з сну? Ви, очевидно, не будете любити це. І на черговій поїздці до всього автомобіля, голос звучить голосно. Невідома помста або проста самопізність?
Кілька прикладів. Неглекційні іншій Не пізно вночі, а гучна музика грає за стіною? Я не думаю, що хтось хоче. Але пам'ятайте себе на день народження. Ви хочете весело провести час? Поведінка, за яку ми засуджуємо навіть близькими друзями, але розглянемо її допустимо

й Самопізнанняй Простий приклад. Уранці хтось забрав ванну, і вам поспішає працювати. Звичайно, ситуація призведе до вашого невдовзі. Увечері, але з іншими людьми. Наприклад, для фіксації макіяжу в ресторані потрібно довго. Несоліді порадий Люди просто подаються порадами. Але вони часто вважають, що їх обов'язок розповісти іншим, як жити. Така поведінка досить гіпокритична. Поведінка, за яку ми засуджуємо навіть близькими друзями, але розглянемо її допустимо

й

Зняття дітейй Іноді ми дивуємо поведінку інших дітей. «Я можу зібрати дитину таким чином?» – запитав кожного разу. А потім виходить, що це дуже можливо, якщо мова йде про кохану людину. І знову, це гіпокризія! Поведінка інших в суспільстві Стереотиповане мисленняй Як часто ми вважаємо, що стереотипно про інших людей, а потім потерпілий до тих же стереотипів? Не робіть це! Поведінка, за яку ми засуджуємо навіть близькими друзями, але розглянемо її допустимо

й

Виявлення чергй Що може бути більш дратівливим, ніж людина, яка знаходиться в лінії? «Я просто запитаю, Звісно, це поціновує мене. Але з яких причин ми часто робимо точно так само. Варто задуматися! Безконтактна персуазіяй Ваш друг відмовився замовити соковитий стейк в ресторані? Ні! Ви повинні переконувати його, навіть якщо він вегетаріанський. Ну, в домашніх умовах ви чекаєте наполягають запити вашої матері, щоб їсти порцію добавки для вечері. Класика жанру... Поведінка, за яку ми засуджуємо навіть близькими друзями, але розглянемо її допустимо

й Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.й Наприклад, дівчина обурена сміливою поведінкою хлопця. Але вона робила точно так само, як і його. Він може проявляти себе абсолютно будь-яким. Крім того, це часто виправдано статтю людини. лацінай Чи є це дратує, коли друзі говорять про свої подорожі? Згадувати ваш нескінченний потік фотографій в соціальних мережах після іншої поїздки за кордоном. Це схожа історія, не це? Поведінка, за яку ми засуджуємо навіть близькими друзями, але розглянемо її допустимо

й

Звичайно, всі ці приклади свідомо перебільшені. Тексти пісень, а це означає: Але що ви точно знаєте, скільки поведінка Не відрізняється від наших. До того, як судити когось і висловити свою незадоволеність, подумайте двічі і подивіться на себе. Здорове відображення завжди хороша ідея.

У вас коли-небудь була ситуація, як це? Покажіть мені, що ви зрозуміли, що ви робили неправильне? Ми побачимо вас в коментарях!