Надійний спосіб встановити нові ручки на москітну сітку, коли старі

Сьогодні майже кожен другий будинок має пластикові вікна. Вони добре утеплюють будинок і за допомогою спеціальних засобів захисту від комах. Але є одна проблема з цими сіточками: пластикові ручки часто зламаються. mosquito-nettingй Як закріпити їх і як їх замінити, я розповість вам в цій статті.

Москітні сітки цього плану відмінно оберігають будинок від комарів. Наприклад, у моїй квартирі влітку дуже гаряча, без відкритих дверей неможлива. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Багато моїх друзів зіткнулися з цією проблемою. Сондер або пізніше, кріплення для москітної сітки просто опускається. Це важко видалити його з вікна.

Розкажіть, як зробити спеціальні ручки для сітки в домашніх умовах. Є багато різних варіантів вирішення цієї проблеми - на мій погляд, це найпростіший і найбільш акуратний спосіб замінити кріплення. Не клеїти болти, цвяхи, шурупи або скотч потрібні по всій віконці.

Спочатку потрібно позбутися від шматочок зламаної ручки, яка залишалася в гнізді сітки. За допомогою викрутки ми знімаємо шматочок і акуратно дрібаємо шнур, який йде по периметру сітки.

Для ручки нам потрібен шматок пластмаси від звичайної пластикової пляшки. Краще взяти одну-а-галотну соду пляшки - вони зазвичай виготовляються з міцної пластмаси. З ніжом вирізаємо невелику смугу 10 міліметрів шириною і довжиною близько 10 сантиметрів.

Згинаємо нашу смугу навпіл, щоб зробити петлю. Потім вставте її в москітну сітку - краще вставити лише нижче місця, де був старий ручок. Пластиковий необхідно кріпити під шнуром, який знаходиться по периметру сітки.

Розмір петлі вимірюється фаланксом пальця - невелика петля повинна бути отримана, для якої зручно взяти сітку. Ретельно вставте петлі під сітчастий шнур і натисніть шнур пальцями. Потім за допомогою викрутки ми штовхаємо шнура міцніше, щоб він міцно надходить в гніздо сітки. Вирізати все, кілька хвилин, а ручка готова.

Така ж ручка для зручності можна розмістити на іншому боці сітки. Такі ручки прослужать довгий час - у мене 2 роки, як вони тримають. Якщо вони падають, то нічого страшного буде, я поставлю те ж саме. Після того, як цей метод недорогий, і установка ручок займає всього пару хвилин. Які ідеї ви повинні зробити нові ручки для москітної сітки?