19
Короткі кекси з досвідченої господині зі скла манки, скла кефіру і 1 яйце
Щоб порадувати родичів на сніданок, запікати манку або багато дрібних муфінів. Все, що вам потрібно, є склянкою мангалу, склянкою кефіру, всього 1 яйце, деякий цукор, половина чайної ложки соди і борошна. Виготовляйте кекси швидко, і зробіть пишні, повітряні і дуже смачні!
Сьогодні видання. "Сайт" Поділіться інструкціями приготування апетитної манери кефірй Структура тесту дійсно чудовий!
Торт з манка інгредієнти
Підготовка
Редакційна колегія Я також раджу дізнатися, як приготувати ніжні кекси на основі сметани. Він працює в перший раз, навіть тим, хто ніколи не займається випіканням.
Вранці ви будете заряджені домашнім комфортом і гарним настрійм протягом всього дня! До речі, щоб урізноманітнити рецепт, можна додати сухофрукти до стаканчиків. Я люблю з родзинками, сушеними абрикосами, чорносливом або горіхами. Дуже смачний з мигдалем!
Готові тістечка можна злегка порошокй Я ніколи не смакував нічого краще, ніж ці кекси в довгий час. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Сьогодні видання. "Сайт" Поділіться інструкціями приготування апетитної манери кефірй Структура тесту дійсно чудовий!
Торт з манка інгредієнти
- 1 ст.л. сималіна
- 1 ст. кефір
- 0,5 ч.л. соди
- 1 ст. цукру
- 1 яйце
- 200г борошна
- випічка
Підготовка
- Щоб приготувати стаканчик з омоліною, заготуйте необхідні продукти заздалегідь. У зручному контейнері залийте склянку крупи мангалини з кефіром, добре перемішайте. Залиште його на 40 хвилин, щоб оманити крупу. Габаритний зображення
- Ударіть яйце в кефірну секлюзію, додайте цукор, соду запечене оцтом, і просіяне борошно. Подивитись його добре. Зверніть увагу на те, що запікання соди краще заважати борошном перед висівкою.
- Змішайте склянки з вершковим маслом. Залийте тісто в форми на 2/3.
- Змішайте кекси в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 40-45 хвилин.
- Це, млинці Готовий. Bon appetit!
Редакційна колегія Я також раджу дізнатися, як приготувати ніжні кекси на основі сметани. Він працює в перший раз, навіть тим, хто ніколи не займається випіканням.
Вранці ви будете заряджені домашнім комфортом і гарним настрійм протягом всього дня! До речі, щоб урізноманітнити рецепт, можна додати сухофрукти до стаканчиків. Я люблю з родзинками, сушеними абрикосами, чорносливом або горіхами. Дуже смачний з мигдалем!
Готові тістечка можна злегка порошокй Я ніколи не смакував нічого краще, ніж ці кекси в довгий час. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Інтернет-магазин Estetic дозволяє придбати косметичні продукти вигідно і комфортно
Завдяки тому, що вагітні предки зберігають огірки свіжими до Нового року