Чому я не відкинути лотки яєць, і заморожувати їм смачні речі

Реальні господині можуть навіть самі невибагливі при перших поглядах речей, щоб прикріпити в господарстві. Інші можуть бути здивовані таким вродженим, щоб зробити голову чудовими і взяти на руки. Зрозуміло, навіть порожній. яйцебокс На кухні можна знайти і для різних завдань.

Яєчний контейнер є найпопулярнішим продуктом. Тому не дивно, що ми регулярно кидаємо кілька порожніх лотків з під яєць. Але що якщо ми відкидаємо цей пакет? Ви можете надати другий або навіть третій життя.

1. М'ясні кулі.
    Наземні кулі дуже зручні для зберігання в таких контейнерах. Тому, якщо ви хочете їсти такі дрібні котлети з часу або не можете жити без супу з м'ясниками, то цей трюк сподобається вам.
  2. Яєчні яйця
    Якщо яйце вже зламаний, і не потрібно його використовувати одночасно, то це не проблема. Досить розмістити білок в одній комірці, а жовток в іншому, накрити харчовою плівкою і відправити лоток в морозильну камеру. Цікаво, що в цій формі зламані яйця можна зберігати протягом декількох місяців! Чому я не відкинути лотки яєць, і заморожувати їм смачні речі

Чайна добавка Імбир з лимоном
Якщо вам подобається чай, ви можете мати цікавий додаток. Наприклад, подрібнити лимонним блендером з імбиром в правій пропорції, перемішати, а потім розкласти цю суміш в клітини яєчного лотка. Надішліть в морозильну камеру і ви завжди будете мати на руці натуральні кубики вранці (і не тільки) чай. Чому я не відкинути лотки яєць, і заморожувати їм смачні речі

Береза
Яєчна упаковка також підходить для заморожування свіжих ягід. У таких невеликих клітинах ягоди не горбують або перетворюються в кашу. Досить акуратно мити і сушити ягоди, а потім розподілити до лотка. Зручно, вміст можна описати детально на самому контейнері - тут достатньо місця. Роастер.
Для супів та інших страв також можна зберігати в лотках. Подрібнені томати, морква, цибуля, болгарський перець і зелень в невеликих порціях зручно заморожують використовувати в потрібний час для швидкого приготування будь-яких страв. Чому я не відкинути лотки яєць, і заморожувати їм смачні речі р.

Масло солодке
Спробуйте розм'якшити трохи вершкового масла в спеку, потім перемішати продукт дрібно нарізаним кріпом і іншими зеленню, додати спеції. Розподіліть отриману масу до клітин лотка і відправте її в холодильник. Ранок з відсмаженими хрусткими тостами такий м'яч ароматного кріплого масла стане справжнім ласощом. Чому я не відкинути лотки яєць, і заморожувати їм смачні речі

Як ви можете побачити, перш ніж викинути порожні контейнери для яєць, ви повинні принаймні вага. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний для вас час. Крім того, варіанти заповнення клітин можна придумати самостійно, орієнтуючись на власні потреби і вподобання.