Чому мама була wrong, щоб зробити мене вівся перший день

З підвищенням доступності та популярності інтернету є більше і більше міфів про здоров'я. Деякі з них дуже популярні і багато людей здаються очевидною правдою. Проте сучасні наукові дослідження легко рефлексують ці міфи. Після того, як багато вірувань були народжені в 80-х або 90-х роках, коли наука не була настільки розвиненою, а ряд явищ не повністю розуміли. У статті редакційна колегія "Сайт" Про популярні міфи, які асоціюються з їжею і правильне харчування.

Деякі реверсії можуть бути дуже дивними і навіть здаються помилковими. Важко змінити свої думки і прийняти наукову позицію. Але варто пам'ятати, що наука не стоїть на місці і стрімко розвивається. Ми постійно вчимося щось нове про себе і світу. Для того, щоб знайти відповідну інформацію та перевірити її надійність. Так ми будемо мати маленьку розмову. Розмова про правильне харчування.

1 2 3 4 5+

Згадайте, як батьки постійно сказали нам, як діти, які нам потрібно їсти гарячий суп щодня для роботи в животі? Отже, насправді не потрібно їсти теплу їжу для поліпшення травлення. Самий живіт нагріває або охолоджує їжу до оптимальної температури. До речі, рідка їжа також не гарантує здорового харчування.

5 Second Rule: Небезпечні бактерії всюди, навіть в домашніх умовах. Деякі мікроби на сухих поверхнях довше 4 тижнів. Якщо їжа потрапляє на підлогу, вона відразу стає недійсним. 5-секундне правило – фантастика і просто не працює. До речі, чим більше вологи в продукті, тим більше бактерій буде там. Наприклад, шматок огірка з підлоги може бути набагато небезпечніше, ніж печиво.

Їжа з мікрохвильової печі шкідлива Ця заява далеко від правди. Насправді мікрохвильове випромінювання не іонізуюче. Це означає, що мікрохвильові печі не впливають на структуру молекул і не роблять ніяких суттєвих змін у продуктах.

Не можна ставити гарячу їжу в холодильнику. У той же час він не погіршує швидше і не розбиває холодильник. Однак варто враховувати те, що через спекотну їжу споживання електроенергії може збільшитися. З старшими холодильниками, які не мають автоматичної системи відливання, краще не експериментувати. Вони не здатні витримати навантаження.

Пиріг, що містяться в хлібі, не несе ніякої небезпеки. По суті, вмирають при температурі 55-60 градусів. При випіканні температура хліба досягає 100 градусів. Яскравий просто не вижити за цими умовами. Не існує сенсу про шкідливість.

Одна з міфів стосується так званого «вуглевого вікна» – інтервалу часу, під час якого дозволено проковтнути необмежену кількість вуглеводів. Вважається, що вони нібито сприяють відновленню глікогенових магазинів в м'язах. Ця концепція прийшла до нас з 80-х років. Останні дослідження показують, що глікогенове поповнення є тільки важливим, якщо у вас є інший тренування на той же день. В інших випадках не можна турбуватися про це. Що таке, як ви їсти протягом дня, не перша година після вправ.

Не пов'язаний з набором додаткових фунтів. Більш важливим є загальний контроль харчування, харчування та якість продукції, а також загальна кількість споживаних калорій та їх споживання. Якщо ви не худнете на випічках, бургерів і французьких вигодах, але не їсти після шести, то немає питання про схуднення.

Нерідко можна почути заяву, що вода розбавляє шлунково-кишковий сік і заважає травленням. Останні дослідження показують, що їжа може бути змиті. Навіть перемішати гаряча їжа з холодними напоями або навпаки. Справа в тому, що велика кількість їжі складається з води, а шлунково-кишковий сік складається з нього на 98-99%. Вода навіть сприяє перетравленню і поломці їжі.

Вегетаріанці живуть довше Довгий час вважається, що вегетаріанська і веганська дієта є запорукою довголіття. Останні дослідження показують, що смертність серед м'ясних їдалень, вегетаріанців і веганів є однаковим.

Вам потрібно пити 8 склянок води в день По суті, потрібно пити стільки, скільки ви хочете. Вода незамінна для здоров’я та належного функціонування всіх органів і систем. Але не варто залити воду в літрах і підрахувати склянки. Тексти пісень, а це означає: Тіло говорить нам, що це потребує. Важливо послухати.

3610Р. 4200Р.

У всіх випадках, коли наша редакційна колегія консультує Вас, щоб послухати більше вашого тіла. Ми будемо раді вітати до себе. Хто краще, ніж ви знаєте своє тіло? Я сподіваюсь, що ви користувалися нашою маленькою розмовою про харчування. Які популярні міфи для здоров'я ви знаєте?