Чому псує її збереження від її матері-завдання?

Для деяких Головна-консервація Це спосіб зберегти гроші взимку на дорогі овочі і закуски. Домашнього приготування їжі завжди смакує краще, хто не буде щасливий з такою передачею з села? Щасливі люди, що говорять, але є ті, хто не знає, що робити це добре.

Сьогодні я хочу розповісти вам історію, яку я почув від друга. Про те, що я здивував нічого. Я знаю, звичайно, що зв'язок дочки-в-право і мати-в-право може бути напруженим, але ця історія занурила мене в стопор.

У літній час я збираю всі консерви, що мій мама-в-право дав мені з балкона. Я кидаю близько 50 банок у сміття. Я використовував, щоб відкрити всю консервовану їжу, залити її, і мити банки і повернути мами-в-право.

Тепер я просто купую нові банки в магазині, їх чоловік бере свою матір до країни. Зима приготує дівчину. Я не хочу, щоб розповісти її що-небудь, щоб не відпустити її. Я дуже кинути все.

В домашніх умовах яблуко не має падати, а мати-неправда з літа до осіннього врожаю і збирають все. Відчувається, що вона живе цілий рік, щоб почати свій власний маленький бізнес. З весни мати-в-право і батько-в-право проживає в країні і займається землеробством. Що ще можна зробити? Вони копають, вирощують овочі і фрукти. І коли заготовки готові, мама-в-завдить чоловіка і просить підібрати баночки.

Це, і я не їсти консервовану їжу. Виявляється, що всі ці заготовки знаходяться на балконі протягом року, а потім доведеться відкинути їх. Від такої їжі немає переваг, і краще їсти свіжі овочі і фрукти після всього. Я сказав, що не давати нам будь-які банки.

Тільки батьки чоловіка пропускають все. Продовжують посолити огірки і засолити помідори. А якщо ми не приїжджаємо на банки, то мати-в-право приносить їх.

556180р.

Незважаючи на те, що для неї важко, її мати-в-право переносить важкі сумки в поїзді. А потім я оброблю свою спину довго, бо я приніс, що збереження тридцять кілограмів, не менше. І в цьому році мій мама-в-право зробив огірки помідорами як лоджією. Я вже спробував дати колегам на роботі, ніхто не хоче прийняти.

Звісно, я бачу, що Євгенія Павловна витрачає свою енергію і гроші на заготовки, але я неодноразово сказав, що нам не потрібно нічого перенести. Все обертається на балконі. Я не відчуваю себе, але звернувшись назад охорону, як вчинення злочину. Євгенія Павловна не прощадить!

З одного боку, ситуація виглядає просто: потрібно пояснити все і покласти кінець до неї. З іншого боку, ви не хочете відкликати людину, яка спробувала і зробила заготовки для родичів. Що б ви робили в такій непростій ситуації?