Продавець в магазині обладнання розповів про недоліки електронних книг, які розчарують читача

Багато змін у нашому житті. Ми стаємо все більш залежним від гаджетів, які замінюють наші звичні речі. Тепер не популярно йти в бібліотеки, бо ви можете прочитати електронной Який пристрій краще використовувати для цієї мети? Давайте спробуємо розібратися.

Продавець в магазині обладнання розповів про недоліки електронних книг, які розчарують читача

Незважаючи на швидке розвиток технології, я люблю паперові книги. На жаль, ви збираєте свою історію. Однак не завжди зручно привезти товсту книгу з вами.й Я пам'ятаю, коли я пройшов за кордоном, половина валізи зайнятих книг. Це рішення, звичайно.

Продавець в магазині обладнання розповів про недоліки електронних книг, які розчарують читача р.

Я думав про покупку електронних книг багато разів: це так зручніше. Вся бібліотека в одному гаджеті. Не поспішаючи, я дивився багато відгуків і поспілкуватися з другом, який має такий пристрій. А також з другом, який продає обладнання. Я покажу вам, яку інформацію було зібрано і чому. Вона вирішила купити «редер» для себе.й

Склад електронних книг
  1. Фрагій. Якщо ви випадково знизили електронну книгу, наслідки можуть бути занурені. Справа в тому, що покази таких пристроїв складаються з скляних мікрокапсулів, які з'єднуються електрично. Через найменші удари не тільки пошкоджена частина страждає, але все, що було підключено.

2. Недорогий. У інтернеті є безліч оповідань людей, які е-книжок не вдалося після однієї осені. Вони починають заморожувати, перестати реагувати на кнопки, і екран стає розмитим і неправильно відображаючи інформацію. Ну і в більшості випадків ви повинні купити новий, тому що ремонт може коштувати стільки ж самого гаджета.

3. Не існує великих діагональних книг. Діагональ дуже важлива при читанні. Вам потрібно не менше десяти сантиметрів для комфорту очей. Особливо при зчитуванні сканованих файлів. Електронні книги з великим діагональним, звичайно, існують, але вони коштують майже як ноутбук. Чи варто придбати книгу за цією ціною?

Я не знаю, чи варто витрачати гроші на такий вузькоспрямований пристрій. Я дуже боятися, що з одного падіння "Читати" постраждає безповоротной І техніка часто випадає з рук, на жаль. І різні речі відбуваються під час подорожі.

травень, Краще купити планшет? Для інших цілей не просто читання. Ви можете дивитися фільми, роботу і сидіти в Інтернеті. Крім того, таблетки не так крихкі і можуть витримати дрібні паводки без розгортання наслідків. І в разі ремонту це буде легше, я думаю.

Продавець в магазині обладнання розповів про недоліки електронних книг, які розчарують читача р.

Я читаю паперові книги, коли я вдома. І якщо подорожуєте, я завантажу його на телефон у спеціальному додатку читання. Я не скажу, що телефон дуже зручний, але принаймні щось.

Що б ви рекомендували, шановні читачі, щоб зробити його легко читати? електронно? Якщо хтось має «читач» і досвід поломки, я з радістю прочитав відгуки.