233
Тест знання радянських фільмів для шанувальників ponostalgia
Іноземці кажуть: «Щоб зрозуміти тебе, потрібно переглянути всі радянські комедії». І це досить справжнє. Ми часто спілкуємося з фразами з кіно. І тільки наша людина змусить посміхатися, здавалося б, фраза «птиця». Ознайомитися з радянською плівкою по одному фразі. І не варто забувати, якщо це не працює. Розглянемо кожну некоректну відповідь на рекомендацію для приємного вечірнього кіно.
Гусей радянський фільм
Правильні відповіді
Ми впевнені, що ви змогли легко впоратися з нашим тестом. І якщо ні, то є велика причина перевизначення радянської класики. Фото в статті та попередній перегляд.
Гусей радянський фільм
- до Що таке ім'я, коричневий?
- Катя.
- Я Дормідон. Євлампійович!
Тож оригінально зустріти дівчатка.
Unemployed Babs Baberley in eccentric комедія Доброго дня!
б) Редісист Косуа з живопису Олександра Сірого «Гентльмен Фортуни»
(c) Сантехнік Афанась Борщова з фільму «Афонія» - «Я все так вдарив, всі так кутові. Таке протиріччя!
Який фільм є символом цієї фрази?
(а) «Охорона здоров’я»
(б) «Москва не вірить у сльози»
(c) «Офіс романтики» - «Я думаю, як люди поцілунають. Чи не вдається їх ніс? І тепер я бачу, що вони не заважають.
(а) «Діамонд рука»
(b) «Дівчата»
(c) «Операція Ю та інші пригоди Шурика» - «Не вбивати людей, вода знищує людей».
Герой, який з фільмів нижче викривав неспроможну суть води?
(а) " Не може бути!
(b) «Посуд транспортного засобу»
(c) "Амфібійський" - "І пам'ятаю, що я завжди буду прийняти рішення для себе на простому грунті, що я людина..."
(а) «Офіс романтики»
(б) «Москва не вірить у сльози»
(c) «Любов і голубці» - «Ваші тричі очі, за допомогою точного удару, запалюють вогонь в моєму серці.»
(a) " За двома кроликами
(б) «Серце Бонівура»
(c) «Ведення в Малинівці» - Я жив 10 чудових років між 34 і 35.
(а) «Секрет своєї молоді»
(б) «Лок для жінки»
(c) « Станція на дві - «І Галія зліва. Ти зробив право. Тепер вона знайде реальну людину."
(а) «Іван Васильович змінює свою професію»
“Іронія долі, або з легким паром!”
(c) “ кур’єр” - «Столен, п'яний, в’язаний!» Вкрадений, п'яний, в'язаний! Романтика!
(а) «Калина червона»
(б) У любові власної волі.
(c) «Гентльмен удачі - «Якщо ви занадто любите жінок, подивіться на недоліки в шармах»
(a) «Квіткові стільці»
(b) “Страва капелюх”
(c) « Собака в сіна - "Мула, не змушуйте мене нервувати!" Головна
(б) Привіт, діти!
(c) «Міміно»
Правильні відповіді
- Афанась Борщов з фільму «Афоня», режисер Георгія Данила, 1975. https://www.youtube.com/watch?v=0ILA-uddrv4
По дорозі, раніше ми сказали, чому спроби подруги головного героя допомогти своїй коханій, щоб поліпшити своє життя, здавалося б, не вдалося. - «Покровський ворота», реж. Михайло Козаков, 1982.
- "Дівчатки", режисер Юрій Чулюкін, 1961.
- «Чи не буде!» режисер Леонід Гаїді, 1975.
- Москва Не вірить в Дурс, реж. Володимир Меншов, 1979
- Весілля в Малинівці, реж. Андрей Тутишкін, 1967. https://www.youtube.com/watch?v=j-SZS49IWN0
24 січня Санкт-Петербург відсвяткував 110-річчю актора і режисера Андрія Тутишкіна. Його найкраща робота - музична комедія "Ведення в Малинівці" - стала однією з найбільш популярних стрічок в СРСР і поширення на котирування. - Дивитися жінку, режисер Алла Сурікова, 1982.
- «Іронія Фати, або з легкою парою!», реж. Ельдар Рязанов, 1975.
- Гентльмен Фортуни, реж. Олександр Сірий, 1971
- Собака в незнайомці, реж. Іан Фрід, 1977
- Заснування, реж. Тетяна Лукашевич, 1939. Румор має це, що навіть Брежнєв, нагородження Раневської з Наказом Леніна в 1976 році, не може протистояти жарту: «І тут настає наша Муля, не втілює мене!»
Поза «Ложки»
Раневська не плутала і відреставрувала зі своїм звичним кандором: «Leonid Ilyich, shame on you, так що тільки діти і hooligans перетворюються на мене!» Секретар Генерального секретаря був ембаррасований і, засвідчивши, що він любить фільми Раневської.
Ми впевнені, що ви змогли легко впоратися з нашим тестом. І якщо ні, то є велика причина перевизначення радянської класики. Фото в статті та попередній перегляд.
З чим пам'ятають всі ночі, і життя здається повною
Екзотична закуска, що ваш чоловік готовий їсти щодня