22
Пікантні мариновані сливи за рецептом Ольги Матвей
Перша половина вересня – найкращий час для приготування на зиму. сантехнікай Як маринувати сливи, навчатися з відео рецепта Ольга Матвей. Я впевнений, що це закуска буде просто оцінити всі зусилля, витрачені на стократ. Все займає трохи більше півгодини!
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки гострий Ольга Матвей рецепт. Чудове рішення для сім'ї та гостей з незвичайними ароматами та ароматами на холодних зимових днях!
Як правильно підібрати компоненти повіту
Підготовка
І познайомитися з цим рецептом докладніше можна подивитися відео з чарівного Ольги Матвії.
https://www.youtube.com/watch? v=ujvtnJ4DOYgg
Також я пропоную, як приготувати сушені сливи в домашніх умовах. Я не можу зробити більше слив. Ведуться літні закуски і їсти вечори!
Тепер ви знаєте, як сливи на зиму в домашніх умовах. До речі, згідно з тим же рецептом, маринади можна закрити на зиму і вишні.
Я спробував чотири банки слив. Ми спробуємо її взимку, але ми хочемо відкрити його зараз!
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки гострий Ольга Матвей рецепт. Чудове рішення для сім'ї та гостей з незвичайними ароматами та ароматами на холодних зимових днях!
Як правильно підібрати компоненти повіту
- 2.4 кг слив (угорська)
- 1.5 л води
- 0,5 ч.л. корицею
- 600г цукру
- 8 лаврових листків
- 150мл яблучний оцет
- 16 гвоздики
- 8 банок (0.5 л кожен)
Підготовка
- Спочатку готують банки для стерилізації. Ольга Matvey радить залити банки (для цієї кількості інгредієнтів потрібно 8 півлітрових) з крутою окропом, залишити на 5 хвилин, а потім злити воду. Як ви бачите, це просто і швидко. Для цієї заготовки краще взяти невелику сливу угорського сорту. Промийте сливи, висушіть їх, а потім покладіть їх в банки.
- Залийте злив в банки з крутою окропом до вершини, накрийте верх кришками, які також потрібно стерилізувати заздалегідь. Залиште слив в окропі протягом 20 хвилин.
- Щоб приготувати маринаду в сковороді, залити 1,5 л води, залити в нього цукор, додати корицю. Добре перемішати і залишити на плиті до кипіння. При маринадних відварах залити яблучний оцет в нього, перемішати його.
- Залийте воду зливом, вона не буде потрібно. У кожній банці з санвузлом покласти один лавровий лист і 2 штук гвоздики. Залийте його гарячою маринадою.
- Прокочуйте кришки, прокочуйте і загорніть її в ковдру. Після 2-3 тижнів мариновані сливи можна їсти. Бодибилдерши!
І познайомитися з цим рецептом докладніше можна подивитися відео з чарівного Ольги Матвії.
https://www.youtube.com/watch? v=ujvtnJ4DOYgg
Також я пропоную, як приготувати сушені сливи в домашніх умовах. Я не можу зробити більше слив. Ведуться літні закуски і їсти вечори!
Тепер ви знаєте, як сливи на зиму в домашніх умовах. До речі, згідно з тим же рецептом, маринади можна закрити на зиму і вишні.
Я спробував чотири банки слив. Ми спробуємо її взимку, але ми хочемо відкрити його зараз!
Як пояснити сина, що батько обміняв його на дитину в новому шлюбі
Як зрозуміти, що час залишити чоловіка