Продавець на ринку розповів, як вибрати взуття без фітингу

Я пішов на ринок, щоб підібрати взуття. Я був занадто лази, щоб спробувати його на, і сказав продавець, Як вибрати взуття без фітингай Немає бажання купити взуття і повернути їх. Крім того, не існує такої можливості, як «повернення товару». Ви можете вести переговори з продавцем, але це не завжди працює.

Як вибрати взуття без намагатися на туфлі я відразу ж хотів би це, але якось не було настрою, щоб спробувати їх. Я вирішив запитати, «Я можу повернути пару, якщо вони не підходять, коли я спробую вдома?» Розмір здається шахтою - Я з'ясував його. Продавець недбалий, кажучи, так, ви можете. Він сказав мені, як вибрати взуття без фітинги.

Продавець сказав мені, перш ніж вибрати взуття, я хочу дати вам кілька корисних порад. Я даю всіх своїх клієнтів. Тепер вони вибирають взуття без фітингу - не витрачайте час і вибирайте найбільш підходяще взуття. Випробувано на практиці. Я думав себе, «Це варто слухати слова чоловіка, який розуміє взуття і обличчя, що фурнітура щодня. Ця інформація не буде зайвою для мене. й

Ось як працює: ви берете картон в домашніх умовах, ви кладете стопу там, і ви об'єднуєте його навколо. Потім вирізати цю картку і покласти її на взуття. Він повинен відповідати ідеально за розмірами. Якщо ноги схильні до набряків, потрібно прикріпити два такі картони і скласти їх разом.

По-перше, ми повинні мати взуттєву оливу. За допомогою цього утеплювача ви можете переїхати на покупки, покласти його на взуття і таким чином вибрати його. Також такий утеплювач можна покласти всередині взуття - це дуже зручно, ви не можете виїхати неправильно при виборі розміру. Устілка допоможе визначити, чи підходить взуття як в довжину, так і на ширину. Якщо ви бачите, що картон не менше злегка змащений на боках, то взуття не підійде. Наша вставка макіяжу повинна ідеально вписуватися в взуття.

Я прийшов додому і спробував на туфлі, що я взяв на ринок. На жаль, вони не вписали мене, тому я повернувся до продавця. Однак я зробив картку і перевірив його: якщо я поклав його всередину, то він вигинає.

Тепер я завжди буду нести картон з собою, це не займе багато місця і важить трохи. Я збираю взуття, коли я не маю часу. Цей метод допомагає і є точним і безпрограшним, щоб визначити його розмір і зручність.

Дуже дякую продавцю. Я сказав всіх своїх друзів і сім'ї, які кожен зараз ріже картони і вибирає взуття через цей метод. Якщо ви замовляєте онлайн. У поштовому відділі не завжди є можливість спробувати, і тому я кладаю інсолю - і все готове. Як ви купуєте взуття без фітингу?