Рецепт цукіних вафель так, щоб вафельна борона не запилюється в кут

Щоб урізноманітнити меню, я зробіть зі сквошу на сніданок. Дуже смачні, ніжні, ароматні і водночас низькокалорійні. Дуже смачна кава або чай. Вафлі трохи схожі на млинці, але з маленьким панчохий

Сьогодні видання. "Сайт" інструкції щодо підготовки корисного овоче-вафер кабачки. Своєчасний рецепт!

Також в нижній частині статті ви знайдете відео цього рецепта з красивого кулінарного каналу «Прокурент».

Склові вафлі Інгредієнти
  • 1 кабачки
  • 50г борошна
  • 1 яйце
  • 1-2 пучка петрушки або кропу
  • сіль, перець за смаком
  • рослинно-масляний

Підготовка
  1. Вимийте кабачки, очистіть і натріть на великому тертці. Трохи протерти тертим кабачками своїми руками, а потім злити сік з нього.

2. Зріжте зелень дрібно, потім додайте до сквошу. Додайте яйце і сіль, перець за смаком. Додати борошно в кінці.

3. Добре перемішати тісто до однорідності.

4. Нагріті вафлі злегка змащують рослинне масло. Далі викласти тісто: близько 2 столових ложки витрачаються на клітинку. Посмажити вафлі близько 3 хвилин. Тим не менш, час приготування варто звернути увагу на потужність вашого вафельного заліза. Перед приготуванням наступної порції вафель необхідно злегка змащувати вафельну вафельну вафельну вафельну вафлі знову з рослинною олією.

5. Це, вафель Сквош готовий. Бодибилдерши!

І ось обіцяють відео з красивої господині Лілії з каналу «Прокурент». Шукайте, надихайте натхнення та починайте варіння!

https://www.youtube.com/watch? v=h1tuvkUF4Sg

Ну, для всіх любителів солодощів, я раджу ознайомитися з рецептом для домашніх вафель на вершковому маслі. Це те, що мій бабуся використовується для мене!

Такі шашликові вафлі виходять досить низькожирними, що відрізняє їх від сквошу. Моя сестра говорить, що вони настільки ніжні, що вони буквально розтоплюють у роті.

Ці вафлі чудово. поєднувати зі сметаною з часником або гострим томатним соусом. Впевнені, що у вас є їх для вашого будинку, і вони будуть вдячні.