Правильний спосіб сплести шпалери і меблі відразу і для всіх

«Чи можу я поставити на шпалери знову?» мій друг запитав мене один раз. Кіт використовується для постійно подряпинних шпалер у всіх кімнатах. А друг сказав мені, Як скопіювати шпалерий Я поділуюся деякими корисними порадами в цій статті.

Так сталося, що я дуже люблю членів сім'ї котів. У нас є один кіт і два коти в домашніх умовах. Все почалося з сусідами, які шукають будинок для маленького кошеня. Я взяв його і ми стали дуже дружніми.

Назва кошеня - Bonia. Це те, що моя дружина називається її, коли вона вперше забрала його. Він дуже м'який, пухнастий, любить торкнутися і постійно гнійники, якщо ви стикнете його.

Ми швидко тренували кота, щоб ходити на лоток, не було проблем з цим. Він дуже розумний. Тим не менш, наш хвостовий друг завжди хотів подряпини шпалери в квартирі. Спочатку ми не звертаємо увагу на це, тому що ми просто переїхали на нову квартиру, а шпалери все ще приклеїли найближчим часом. Вони не відлягали йому за цю помилку, але, ймовірно, нічого.

Правильний спосіб сплести шпалери і меблі відразу і для всіх р.

Зростали кошеня, відновили трохи, стали справжніми вітчизняними котами. Але він не забув старої звички. Як тільки ремонт в квартирі був завершено, наступного дня ми побачили, що наша Бня була розірвала всі шпалери. Ми зіштовхували його для такого холіганізму і вирішили, що це ніколи не станеться знову. шпалери знову приклеїли. Але це не було.

Він пішов на досить багато часу. Ми звикли приклеїти шпалери разом, а потім просто відкинути. Ми дуже любили наш хутряний бульйон. Це добре, що він не вчить інших котів його поганий веселощі.

"Що вам подобається шпалери знову?" Одного разу я прийшов до мене і дивився на подряпині стіни. Я думав, що наша ситуація була болючою. Він сказав нам: «Як ви знову поставите шпалери?» Не ви втомилися ще? Він також мав кішки подряпини шпалери в домашніх умовах, і він і його дружина знайшли рішення для цієї проблеми.

Вони просто купили кішку спеціальним будинком, а в місці, де був кіг, рубають кішки м'яти. Ми вирішили зробити те ж саме, знайшовши і замовили відповідний будинок в Інтернеті і ставимо його до нашого кота. Через тиждень ми помітили, що він працював: Баня припинила подряпини стіни Тепер не можна хвилюватися і зазвичай приклеїти шпалери.

З тих пір, як це питання турбує багато котів. Я сподіваюся, що хтось потребує цієї інформації і допоможе захистити шпалери від нападів хутряних домашніх тварин. Не забудьте, що ми несемо відповідальність за тих, хто був тамедом. Успіхів!