17
Як зробити гору з одного пакету сиру
У суботу я хочу познайомити дітей до одного з улюблених десертів. Курячі гайки. Олія – хрустка назовні і дуже ніжна на внутрішній стороні.
Кукурудзяні кулі готують з простих і доступних інгредієнтів, які легко знайти в холодильнику будь-якої господині. Найголовніше, щоб мати пакет сиру!
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки сирний сирй Вони завжди приходять і йдуть!
Також в нижній частині статті ви знайдете чудовий відео рецепт для сирних пончиків з кулінарного блогера Yuliya Small.
Каштани з сиру в олії Інгредієнти для тіста
Додатково.
Підготовка
Ви можете дізнатися більше про технологію виготовлення пончиків, переглядаючи цей відео з красивого кулінарного каналу Yuliya Small.
https://www.youtube.com/watch? В=Окс8АЗЮХБА
Також я пропоную познайомитися з незвичайним рецептом для яблучних пончиків. Можна поливати медом, згущеними, варенням, варенням або плавленим шоколадом. Варіанти всього моря!
Я пам'ятаю, як мій бабуся використовується для приготування м'ячів з цим рецептом. Я кинувся вранці до запаху, і це був найкращий час.
Донути з сиру в олії - дивовижна ласощі для всієї родини. Я впевнений, що ваша сім'я буде дуже щаслива!
Кукурудзяні кулі готують з простих і доступних інгредієнтів, які легко знайти в холодильнику будь-якої господині. Найголовніше, щоб мати пакет сиру!
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки сирний сирй Вони завжди приходять і йдуть!
Також в нижній частині статті ви знайдете чудовий відео рецепт для сирних пончиків з кулінарного блогера Yuliya Small.
Каштани з сиру в олії Інгредієнти для тіста
- 140г борошна
- 1 ч.л. розпушувача
- 2 яйця
- 60г цукру
- 10г ванільний цукор
- 180г сир
- щіпка
Додатково.
- 2 ст.л. борошна
- свінгери
- порошок
Підготовка
- У зручному контейнері змішайте борошно з розпушувачем з короликом.
- У окремому контейнері збити яйце з міксером з цукром і сіллю. Яйця повинні яскравіше і збільшити обсяг. Також додайте ванільний цукор і сир. Подаруйте міксер знову на низькій швидкості.
- Додати в рідкі інгредієнти борошно з розпушувачем. Добре промийте силіконовою лопаткою.
- Руки злегка копають в борошні (випилюють на каструлі 2 столові ложки борошна) і утворюють невеликі кульки з тіста. Розмір сирних кульок, щоб вони добре обсмажені, не повинно бути більше горіха. З цієї кількості інгредієнтів надходить близько 20-22 кушених кульок.
Р - Візьміть глибоку і вузьку достатню страву так, щоб споживання глибокої смаженої олії мало. Залийте рослинне масло в каструлю або каструлю без запаху, прогрійте його. Олія повинна бути достатньо, щоб пончики не лежали на дно страв, але вільно плавати в ній.
р. - Занурення тіста на вершковому маслі з виделкою або шумом. Полотно вершкового масла слід на середньому вогні, щоб тісто не спали. Поставте їх з усіх боків до ірди золотистого кольору. Покладіть готові пончики на паперовий рушник, щоб поглинати зайвий жир.
- Залийте тісто перед подачею порошковій Бодибилдерши!
Ви можете дізнатися більше про технологію виготовлення пончиків, переглядаючи цей відео з красивого кулінарного каналу Yuliya Small.
https://www.youtube.com/watch? В=Окс8АЗЮХБА
Також я пропоную познайомитися з незвичайним рецептом для яблучних пончиків. Можна поливати медом, згущеними, варенням, варенням або плавленим шоколадом. Варіанти всього моря!
Я пам'ятаю, як мій бабуся використовується для приготування м'ячів з цим рецептом. Я кинувся вранці до запаху, і це був найкращий час.
Донути з сиру в олії - дивовижна ласощі для всієї родини. Я впевнений, що ваша сім'я буде дуже щаслива!
Чому Tkachev begs elderly жити окремо від молодих сімей
Історія чоловіка, який втратив іпотечну квартиру після розлучення