Як зробити гору з одного пакету сиру

У суботу я хочу познайомити дітей до одного з улюблених десертів. Курячі гайки. Олія – хрустка назовні і дуже ніжна на внутрішній стороні.

Кукурудзяні кулі готують з простих і доступних інгредієнтів, які легко знайти в холодильнику будь-якої господині. Найголовніше, щоб мати пакет сиру!

Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки сирний сирй Вони завжди приходять і йдуть!

Також в нижній частині статті ви знайдете чудовий відео рецепт для сирних пончиків з кулінарного блогера Yuliya Small.

Каштани з сиру в олії Інгредієнти для тіста
  • 140г борошна
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 2 яйця
  • 60г цукру
  • 10г ванільний цукор
  • 180г сир
  • щіпка

Додатково.
  • 2 ст.л. борошна
  • свінгери
  • порошок

Підготовка
  1. У зручному контейнері змішайте борошно з розпушувачем з короликом. Як зробити гору з одного пакету сиру

2. У окремому контейнері збити яйце з міксером з цукром і сіллю. Яйця повинні яскравіше і збільшити обсяг. Також додайте ванільний цукор і сир. Подаруйте міксер знову на низькій швидкості.

3. Додати в рідкі інгредієнти борошно з розпушувачем. Добре промийте силіконовою лопаткою. Як зробити гору з одного пакету сиру

4. Руки злегка копають в борошні (випилюють на каструлі 2 столові ложки борошна) і утворюють невеликі кульки з тіста. Розмір сирних кульок, щоб вони добре обсмажені, не повинно бути більше горіха. З цієї кількості інгредієнтів надходить близько 20-22 кушених кульок.

Як зробити гору з одного пакету сиру Р

5. Візьміть глибоку і вузьку достатню страву так, щоб споживання глибокої смаженої олії мало. Залийте рослинне масло в каструлю або каструлю без запаху, прогрійте його. Олія повинна бути достатньо, щоб пончики не лежали на дно страв, але вільно плавати в ній.

Як зробити гору з одного пакету сиру р.

6. Занурення тіста на вершковому маслі з виделкою або шумом. Полотно вершкового масла слід на середньому вогні, щоб тісто не спали. Поставте їх з усіх боків до ірди золотистого кольору. Покладіть готові пончики на паперовий рушник, щоб поглинати зайвий жир.

7. Залийте тісто перед подачею порошковій Бодибилдерши! Як зробити гору з одного пакету сиру

Ви можете дізнатися більше про технологію виготовлення пончиків, переглядаючи цей відео з красивого кулінарного каналу Yuliya Small.

https://www.youtube.com/watch? В=Окс8АЗЮХБА

Також я пропоную познайомитися з незвичайним рецептом для яблучних пончиків. Можна поливати медом, згущеними, варенням, варенням або плавленим шоколадом. Варіанти всього моря!

Я пам'ятаю, як мій бабуся використовується для приготування м'ячів з цим рецептом. Я кинувся вранці до запаху, і це був найкращий час.

Донути з сиру в олії - дивовижна ласощі для всієї родини. Я впевнений, що ваша сім'я буде дуже щаслива!