Як зробити гору з одного пакету сиру

У суботу я хочу познайомити дітей до одного з улюблених десертів. Курячі гайки. Олія – хрустка назовні і дуже ніжна на внутрішній стороні.

Кукурудзяні кулі готують з простих і доступних інгредієнтів, які легко знайти в холодильнику будь-якої господині. Найголовніше, щоб мати пакет сиру!

Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки сирний сирй Вони завжди приходять і йдуть!

Також в нижній частині статті ви знайдете чудовий відео рецепт для сирних пончиків з кулінарного блогера Yuliya Small.

Каштани з сиру в олії Інгредієнти для тіста
  • 140г борошна
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 2 яйця
  • 60г цукру
  • 10г ванільний цукор
  • 180г сир
  • щіпка

Додатково.
  • 2 ст.л. борошна
  • свінгери
  • порошок

Підготовка
  1. У зручному контейнері змішайте борошно з розпушувачем з короликом.

2. У окремому контейнері збити яйце з міксером з цукром і сіллю. Яйця повинні яскравіше і збільшити обсяг. Також додайте ванільний цукор і сир. Подаруйте міксер знову на низькій швидкості.

3. Додати в рідкі інгредієнти борошно з розпушувачем. Добре промийте силіконовою лопаткою.

4. Руки злегка копають в борошні (випилюють на каструлі 2 столові ложки борошна) і утворюють невеликі кульки з тіста. Розмір сирних кульок, щоб вони добре обсмажені, не повинно бути більше горіха. З цієї кількості інгредієнтів надходить близько 20-22 кушених кульок.

Р

5. Візьміть глибоку і вузьку достатню страву так, щоб споживання глибокої смаженої олії мало. Залийте рослинне масло в каструлю або каструлю без запаху, прогрійте його. Олія повинна бути достатньо, щоб пончики не лежали на дно страв, але вільно плавати в ній.

р.

6. Занурення тіста на вершковому маслі з виделкою або шумом. Полотно вершкового масла слід на середньому вогні, щоб тісто не спали. Поставте їх з усіх боків до ірди золотистого кольору. Покладіть готові пончики на паперовий рушник, щоб поглинати зайвий жир.

7. Залийте тісто перед подачею порошковій Бодибилдерши!

Ви можете дізнатися більше про технологію виготовлення пончиків, переглядаючи цей відео з красивого кулінарного каналу Yuliya Small.

https://www.youtube.com/watch? В=Окс8АЗЮХБА

Також я пропоную познайомитися з незвичайним рецептом для яблучних пончиків. Можна поливати медом, згущеними, варенням, варенням або плавленим шоколадом. Варіанти всього моря!

Я пам'ятаю, як мій бабуся використовується для приготування м'ячів з цим рецептом. Я кинувся вранці до запаху, і це був найкращий час.

Донути з сиру в олії - дивовижна ласощі для всієї родини. Я впевнений, що ваша сім'я буде дуже щаслива!