Що таке 20-річний зв'язок друзів з грошима і є розумними людьми серед них?

Всім цікаво, що світ буде схожий на 5, 10 або 15 років. Але не можна шукати в майбутньому і потрібно лише зробити висновки. Але зрозуміло, що представники молодшого покоління відіграють величезну роль у побудові цього майбутнього. Таким чином, у нас є великий інтерес.

Сьогодні видання. "Сайт" Погляньте на ці хлопці та дівчата. Що таке їх пристрасть, прагнення та надії? Що? молодість Ви подбаєте про себе? Що буде багато років? Що може він принести до світу в майбутньому?

р.

Коли я був близько 20, я пам'ятаю, що багата. Для отримання всього мільйона доларів! Для того, щоб мати той же прохолодний автомобіль, як в красивій фото, принаймні, за віком від тридцять років.

Мої друзі і я спробував виглядати багатим, хоча ми отримали зарплату близько 7 тис. рублів. Вони купили підроблені сумки відомих брендів, грубі чубки, зроблені манікюри для одного, заощадили гроші на солярію. У нашому гуртожитку, навіть банк став для зміни на сонячній ділянці, нагадує Вікторія.

Ми завжди були залучені до матеріальних цінностей, і це призвело до нашого життя. Тепер я можу впевнено сказати, що ми виконали наш обов'язок в економіку. Ми взяли і дали іпотеки, працювали для пені на найманих роботах, відкритій і успішно закритій бізнесі. Вже вживали іноземні автомобілі і змогли продати їх. й

«Дуже, коли я дивлюсь на молодих людей сьогодні, вони дуже різні. Дочка другу залишилася університетом і пішла на майстер татуюванняй За її словами, університет нудний, і в партії хлопці, які малюють татуювання, багато веселощів. Це її мотивація. й

«День сусіда продала машину, купила на 18 день народження. Гроші інвестували в поїздки в Гоа і Ібіца. Я хотів би деякі великі емоції, ви бачите. Що всі ці радості життя повинні бути першими, вона принципово не погоджується. й

“Державні, що автомобіль і постійний будинок не потрібно її, бо єдине значення є свободою вираження. Він їсть тільки крупи і картопля, оскільки він вважає себе етичним веганом.

Син близького друга вирішив стати... Він сам вивчає закон, якщо його спроби можна вважати дослідженнями. Завдяки заможливим батькам і слухняній мові, якось керується проходженням сеансу. У вільний час він потоків і грає деякі іграшки. Він навіть робить гарне життя на ньому. й

«Мама працює в правоохоронних органах і снях, що єдина дитина стане суддею. Мета - купити новий комп'ютер і підготуватися до наступного онлайн турніру. Він гордо відмовився від автомобіля в подарунок для дорослого. й

«Особливе харчування та піца. Одяг - одягнені футболки і джинси з ринку. Абсолютна безтурботність і розпад практично всіх значень матеріалу. Це навіть страшно, що майбутнє тримається на всіх цих молодих людей, жіночих мереж.

молодше покоління Це дійсно є свого роду безтурботності і бездоганності. Ці люди намагаються не відкинути життя пізніше, насолоджуватися кожного разу. І що здається збуджена.

Однак вони не завжди думають про своє майбутнє. В результаті ці проблеми потрапляють на батьків, які допомагають з освітою, і дадуть гроші на різні витрати, а також подарунки для шампера.

Але як самостійні ці молоді? Яким чином вони здатні підтримувати себе зараз і в майбутньому, коли вони мають власні сім'ї? Набори стають популярними татуючими майстрами, потоками або ще більш кіберспортменами.

І тільки обставини трохи зміняться, виходить, що ці молоді не мають інших навичок, без освіти і досвіду роботи. А що?