165
Де наносити в ванну кімнату старе хутро пальто
Фурний шухляд - чудова річ, що дозволяє не замерзнути вночі, вранці або після лазні. І навіть коли лоб не потрібно, його можна перетворювати в цікаві речі для дому. Він може бути змивальником, і наметом, і тапочки, і навіть ванна кімната-матй
Сьогодні видання. "Сайт" продемонструвати, як від терапи, яка стала непотрібною, можна побудувати хороший килимок. Дуже мало часу, щоб отримати справжню прикрасу для ванної кімнати.
р.
Я використовував, щоб купити цей якісний бавовняний пальто для моєї дочки, коли вона була підліток. Дуже теплий і красивий, але абсолютно незрівняний для мого мобільного малюка. Вона любила футболку і светри більше. й
«Для того, щоб вона стала занадто невеликою. Покинувся майже нова справа - патологічна, так як необхідно, почав зшити всілякі необхідні речі з лобу. Ого, я зробив ванну шапочку з капюшона. І тепер я роблю мату. Дуже приємно стати мокрими ніжками на таку тканину, акції Ірини.
Заключний результат дивився і зацікавив нас. Ми думали, що читачі будуть зацікавлені в тому, як непотрібний вітер перетворюється в необхідний для ванної кімнати. Далі ми пропонуємо докладні інструкції щодо створення цього виробу.
Інструкції
Схожі ванна кімната-мат Це буде корисно і займе багато часу. М'який і комфортний, особливо сподобається господині, які кладуть шматочок душі в її створення. Чому щось схоже?
Сьогодні видання. "Сайт" продемонструвати, як від терапи, яка стала непотрібною, можна побудувати хороший килимок. Дуже мало часу, щоб отримати справжню прикрасу для ванної кімнати.
р.Я використовував, щоб купити цей якісний бавовняний пальто для моєї дочки, коли вона була підліток. Дуже теплий і красивий, але абсолютно незрівняний для мого мобільного малюка. Вона любила футболку і светри більше. й
«Для того, щоб вона стала занадто невеликою. Покинувся майже нова справа - патологічна, так як необхідно, почав зшити всілякі необхідні речі з лобу. Ого, я зробив ванну шапочку з капюшона. І тепер я роблю мату. Дуже приємно стати мокрими ніжками на таку тканину, акції Ірини.
Заключний результат дивився і зацікавив нас. Ми думали, що читачі будуть зацікавлені в тому, як непотрібний вітер перетворюється в необхідний для ванної кімнати. Далі ми пропонуємо докладні інструкції щодо створення цього виробу.
Інструкції
- Спочатку ріжемо лоб на шви. Розгорніть задню частину роби навпіл і виріжте найбільший прямокутник. Так що краї не рухаються, випрямляйте кожну з чотирьох сторін.
- Для обробки країв беремо ще одну тканину. Ми маємо шовкові залишки сукні. Вам знадобиться ширина смуги 4 см.
- Покладіть тканину смугу на лицьову сторону до килимка і стібка по всіх сторонах.
- Мат готовий, але його можна зробити більш цікавим.
- Для цього кола діаметром 5 сантиметрів можна вирізати з залишків лобу. З голкою зібрати їх, щоб зробити милі кулі.
- Залишилося пришити ці цікаві декоративні елементи до мату і насолоджуватися результатом. Відмінна робота!
Схожі ванна кімната-мат Це буде корисно і займе багато часу. М'який і комфортний, особливо сподобається господині, які кладуть шматочок душі в її створення. Чому щось схоже?
Що ще корисно для старих тюлів і тканинних штор
Як боротися з чоловіком, який витрачає гроші на дітей з першого шлюбу