23
Де наносити в ванну кімнату старе хутро пальто
Фурний шухляд - чудова річ, що дозволяє не замерзнути вночі, вранці або після лазні. І навіть коли лоб не потрібно, його можна перетворювати в цікаві речі для дому. Він може бути змивальником, і наметом, і тапочки, і навіть ванна кімната-матй
Сьогодні видання. "Сайт" продемонструвати, як від терапи, яка стала непотрібною, можна побудувати хороший килимок. Дуже мало часу, щоб отримати справжню прикрасу для ванної кімнати.
р.
Я використовував, щоб купити цей якісний бавовняний пальто для моєї дочки, коли вона була підліток. Дуже теплий і красивий, але абсолютно незрівняний для мого мобільного малюка. Вона любила футболку і светри більше. й
«Для того, щоб вона стала занадто невеликою. Покинувся майже нова справа - патологічна, так як необхідно, почав зшити всілякі необхідні речі з лобу. Ого, я зробив ванну шапочку з капюшона. І тепер я роблю мату. Дуже приємно стати мокрими ніжками на таку тканину, акції Ірини.
Заключний результат дивився і зацікавив нас. Ми думали, що читачі будуть зацікавлені в тому, як непотрібний вітер перетворюється в необхідний для ванної кімнати. Далі ми пропонуємо докладні інструкції щодо створення цього виробу.
Інструкції
Схожі ванна кімната-мат Це буде корисно і займе багато часу. М'який і комфортний, особливо сподобається господині, які кладуть шматочок душі в її створення. Чому щось схоже?
Сьогодні видання. "Сайт" продемонструвати, як від терапи, яка стала непотрібною, можна побудувати хороший килимок. Дуже мало часу, щоб отримати справжню прикрасу для ванної кімнати.
р.
Я використовував, щоб купити цей якісний бавовняний пальто для моєї дочки, коли вона була підліток. Дуже теплий і красивий, але абсолютно незрівняний для мого мобільного малюка. Вона любила футболку і светри більше. й
«Для того, щоб вона стала занадто невеликою. Покинувся майже нова справа - патологічна, так як необхідно, почав зшити всілякі необхідні речі з лобу. Ого, я зробив ванну шапочку з капюшона. І тепер я роблю мату. Дуже приємно стати мокрими ніжками на таку тканину, акції Ірини.
Заключний результат дивився і зацікавив нас. Ми думали, що читачі будуть зацікавлені в тому, як непотрібний вітер перетворюється в необхідний для ванної кімнати. Далі ми пропонуємо докладні інструкції щодо створення цього виробу.
Інструкції
- Спочатку ріжемо лоб на шви. Розгорніть задню частину роби навпіл і виріжте найбільший прямокутник. Так що краї не рухаються, випрямляйте кожну з чотирьох сторін.
- Для обробки країв беремо ще одну тканину. Ми маємо шовкові залишки сукні. Вам знадобиться ширина смуги 4 см.
- Покладіть тканину смугу на лицьову сторону до килимка і стібка по всіх сторонах.
- Мат готовий, але його можна зробити більш цікавим.
- Для цього кола діаметром 5 сантиметрів можна вирізати з залишків лобу. З голкою зібрати їх, щоб зробити милі кулі.
- Залишилося пришити ці цікаві декоративні елементи до мату і насолоджуватися результатом. Відмінна робота!
Схожі ванна кімната-мат Це буде корисно і займе багато часу. М'який і комфортний, особливо сподобається господині, які кладуть шматочок душі в її створення. Чому щось схоже?
Що ще корисно для старих тюлів і тканинних штор
Як боротися з чоловіком, який витрачає гроші на дітей з першого шлюбу