Як пояснити дорослим дітям небажання влаштувати їх бенкет

Історія діти та батьки Ми завжди беремо себе особисто, тому що інші, можливо, наші близькі і важливі люди в житті. Кожна людина хоче, щоб триматися якомога ближче: перейдіть до відвідування, зателефонуйте частіше, будь ласка, в курсі всіх новин.

Але іноді буває, що хтось починає просто використовувати свою позицію і бути занадто непривабливим. Ймовірно, і, можливо, не свідомо, що вони перетинають особисті кордони. Один спосіб або інший, ситуація може нагріватися. Що ми робимо?

Я батько двох дітей і трьох онуків. Пансіонат. Я 64 роки і дав 38 з них в море. Я працював моряком, потім я був пропагований на рангу, потім більше і більше. Я не сховаю, що нам вдалося відкласти трохи на повний старий вік, але як ще, коли така криза в світі? Але все в порядку.

Як пояснити дорослим дітям небажання влаштувати їх бенкет р.

Ми діти Єлизавети 32 і Ігор 34. У них є діти, тобто мої онуки: Юлія, Саша і Федя. Покажіть мені, старий, що ви приносили всіх? Я не думаю. Я був на морі. Моя пізня дружина перевозила все на її перегноху: школа, інститут і навіть народження деяких онуків.

Я не скажу, що я направляю людину, але іноді не маю сім'ї. Ми були додому, теж, так. Як мені подобається? Я був негайно намальований на море. На березі я відвертаю, зварився з дружиною, хоча я кохаю її і навіть зламав на дітей. Хоча я не вважаю себе благною, навіть деякі з моїх сусідів були гірше, ніж мене, і їх єдиний занепокоєння є йти до роботи і йти до ліжка.

Я не буду малювати свої пригоди тут, як і деякі літературні герої, я буду сказати тільки одне - Я бачив багато цікавих речей. Але з дитинства я захопив людей, які навчають інших життів. Так що я можу тримати рот затвором.

Моя екс-дружина представила себе 5 років тому після короткого захворювання. Я ніколи не був в моєму житті. Я думаю, що вона була виконана з важкою роботою і поганими думками. Лікарі говорять про свою версію, але я не пам'ятаю його більше. Так, після похорону, мої діти починають бачити мене. Вони сказали, «Нещось знову». Ви були поганим чоловіком і батьком.

Добре, ми повинні рухатися далі. Я в кінцевому підсумку знайшов нову жінку 22 років, ніж мене. Я не бачу нічого дивного, і ніхто не піклується про думки. Ми придбали невеликий будинок за межами міста і проживали там, коли-небудь. Я не знаю нічого про це. Але, в принципі, все підійде мені до недавнього часу.

Я зустрілася з дітьми. Я і Яна (мійна жінка). Ми поговорили, сіли в кафе, і всі стали друзями один з одним. Я був дуже щасливим, що я нарешті зробив з дітьми, навіть якщо це було трохи пізно. Але Яна здавалося більш збуджена. Зателефонуйте всім. Ну, вони вийшли на наступну ніч. Спочатку це офіційна і культурна, а потім з піснями і танцями. Хоча б вони не брали своїх онуків.

Тепер, тут, прийти, розраховувати, в день. Тексти пісень, а це означає: Не те, що вони їсти мене (хоча не без неї), але немає миру. Я можу піти в магазин або десь ще, приїхати, і вони вже переглядають телевізор з Яною. Вони дивляться щасливими. У першому я думав, можливо, вони хочуть гроші або як її знищити. Я не розумію, я раджу їх багато. Але ні.

Вони приходять і танцюють до ранку без пиття. Я не можу спати, я не можу переходити на телевізор, я повинен отримати і піти на прогулянку по станції або за її межами. Вже сьогодні ми вирішили зробити свій грандіозний день народження Федьки. У нас! Це як п'яти років не має місця більш цікавим, ніж висувати з дідом. А гості.

Шановні читачі, будь ласка, зв'яжіться з нами. Як зупинити ці сімейні канікули з власними дітьми? Я дійсно не хочу, щоб втратити їх знову, але мій терпіння працює. Я думаю, що ми повинні платити, або нехай Яна думаю щось? Здавалося б, знайшли спільну мову з нею. Але я не можу це зробити більше. "Сайт"Допоможи мені!

Ця ситуація, фактично, не так однозначно. Дорослим дітям подобається батько, який не звертав увагу на них, що звичайно добре. Проблема полягає в тому, що старші люди також мають право на конфіденційність і мир. На жаль, ми не можемо допомогти з порадами, але можливо, наші читачі мають щось сказати?