Історія чоловіка, який обманює на господині трьома дітьми

Людські відтінки, іноді, плетені в так щільні трикутники, які навіть складно визначити, де починається нитка і де її кінець. Сьогодні ми маємо незвичайну історію для вас. Дружина Одружений чоловік хоче скористатися його позицією, напевно, за прибутковість.

Але це не так просто. А що саме вирушили неправильно з жінкою, ми розповімо вам в нашій статті нижче. Для збереження анонімності змінено імена.

Молодий господиня означає, що я батько трьох. Ось чому жінка з ким я був у відносинах 12 років сказав мені. Вони кажуть, що людина понад 60 нічого не дивує.

Не дивлячись на те, що діти, як мені, і підіймають час. Але це завжди схоже на жарт, і я насправді не реагував. Я люблю дітей. І так вона.

На відміну від моєї дружини, має деяку привабливу енергію. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я не єдиний, хто думає так. До того ж, її будинок завжди чистий, приємно пахне і невеликий, я дуже люблю, це добре, що квартира велика і виготовлена на совісті. Не люблять ці бідні "Хрущов" без звукоізоляції.

Ми знаємо один одного, як, 12 років. Але в останні 2 роки я починав прикріпити до неї. Я впевнено вважаю себе заможливою людиною. Не олігарх, звичайно, але є водієм. «Наші» і Наталі діти часто відправили на південь, щоб дитинство було сонячним.

Наташа не хоче йти за кордон, і я не можу, залишитися. Але ми добре в межах країни: ліс або пляж, незалежно від того, що. Головне - мати хороший час. Я був на бізнесі, тому моя дружина не зажадала мене, коли я приходжу. Звісно, вона не дуже зацікавлена в цьому ...

, Україна

Так, про дітей. Вони не можуть бути з двох причин. Перший, мабуть, досить ваговий: Я амортизатор. Як це сталося, несподівано. Лікарня - це обстеження. В перший раз я дізнався його в ранньому віці. Він був молодий.

І друга причина: Я тестував ДНК. Що так і так? Я думав, що це був як фільм. Як тільки рік, як кажуть, пагони? Ні. Діти всі хороші, дади різні.

І так, виходячи з результатів лікарів, я зрозумів, що для мене немає багато відмінностей у дітей, які вони є. Я вже знаю, що вони ростуть, щоб бути нормальними людьми, навіть незважаючи на їх характер. І вона має періоди, коли все дрібно, а іноді - коли сонце не тепле, а вода досить волога. І, звичайно, це важко для нас.

У сьомому десятому десятиріччі подумати про розлучення і зміну способу життя досить складно. Додати до цього комплексного персонажа Наташи та її спробу зробити мене з дітьми. Я думаю, що я буду залишатися з дружиною, звичайно. І Натаха потрібна допомога, не веде переговори.

Але спочатку хочу покарати її трохи. Він намагається обдурити мене і заробити гроші. Ні, запитати, скільки коштує, чому ми використовуємо ці методи відчуження? Немає, не думають про це, це нічого, я просто хочу зробити щось так компетентним, що вона усвідомлює те, що фольга вона все це була. Не сяйво, не гасить і Бог заподіяти нападу.

р.

Це те, що я думаю, і нічого не приходить до розуму. Може, ви можете сказати мені, "Сайт"? Є багато хто з вас, і я один і старий. І зацікавить вас розтягувати мозок, і я буду мати хороший час. Я чекаю на вашу пораду, як легко покарати кохану жінку, щоб вона сама усвідомила, що вона була неправильною. Дякуємо!

На жаль, не існує нічого ми можемо допомогти вам, шановний читач. Історія, звичайно, цікава і навіть інтригуюча, але ми не маємо права запропонувати будь-яку конкретну. З усіх наших серцях ми хочемо зрозуміти наші почуття. І ми щиро віримо, що чоловіка в сім'ї десять, безумовно, справляється з поставленим ним завдання. Якщо ви не, наші інші читачі неодмінно допоможуть.