Які мудрі жінки обіцяє розповісти своїх друзів

Моя мама часто говорить мені, що особисті розмови між друзями Не варто забувати про те, що дозволено. Я ніколи не розумів її “надійність”, і мій мама ніколи не мав багато друзів. Що це означає?

Як виходить, вся річ тегий Моя мама розповіла мені, що вона ніколи не говорить про її найближчий друг. В результаті є 4 основних аспектів, які здавалося мені знайомі. Я дивлю те, що ви будете говорити про це?

Особисті розмови "Не знімайте сміття з дому" Перший предмет табу. відносиний Жінки, як правило, розповідають своїх подруг про будь-які кварелі або непорозуміння. Так вони заливають свої душі і думають, що їм буде легше. Але мій мама завжди сказав мені: "Не збере сміття з дому."

Після того, як вона знала в свою шкіру, яка може призвести до навмисної щирості і довіри. Звичайно, мій мама не хоче, щоб це сталося з вами. На цій точці я повинен погоджуватися з нею. Здається мені, що ви не повинні зменшити розмову з друзями на скарги про проблеми, які найближчим часом вирішуються. Це не залишає найприємніших залишків.

"Щастя любить тишу." Деякі люди люблять ділитися своїми досягненнями та радісними подіями з іншими. Але не переборщити його. Чому тиша про своє щастя? Ви ніколи не знаєте, що це може призвести до. «Щастя любить тишу», – каже моя мама. І я розумію, тому що я сам спав багато разів, довіряючи інших додаткових.

Моя мама часто говорить мені, що ви не повинні говорити про ваш дохід з друзями. Ця тема досить чутлива і ніжна. Ви не повинні запитати своїх друзів, скільки вони заробляють. Це просто незаймана. Я, щоб переконувати мене, що вона була правою, мій мама дав приклад від свого життя.

118382.

浜у 灞 绀 З недосвідченості вона може похвалитися своїм другом, оскільки вона була в сім'ї небесних з щастям. Через кілька днів, Ленка прийшла до мене, щоб запозичувати досить велику кількість грошей. Але я не забрав гроші на ремонт. Це був кінець нашої дружби. Подруга просто зникла від мого життя. Що це таке!

Я не вірю, що друзі можуть не відчувати всі інші проблеми людей. Що стосується здоров'я. Вона ніколи не говорить про її хвороби або хвороби.

21489.

й Безкоштовно Після того, як мій мама зійшов на 3 місяці і провів довгий час в лікарні. Навіть найближчий друг прийшов, щоб відвідати його тільки один раз, звертаючись до того, що вона мала багато проблем. Мабе. Але після цього інциденту мама припинила розповідати про проблеми здоров'я.

Я не завжди слухаю пораду моєї матері. Я не повністю погоджуюсь зі своїм ставленням до друзів. Наші приватне У нас є різні речі з друзями. Десь слизько і скарги, і досвід, і вирази. Але звичайно, все повинно бути в модерації. Що таке, скільки ви довіряєте людину і як їх закрити.

Чи знаєте ви, що ти? Цікаво знати свою точку зору на сучасному тему. Ми побачимо вас в коментарях!