21
Шведський мигдальний торт "як ІКЕА", рецепт чайників
Тепер мій мигдальний торт виходить як ІКЕАКраще всього 100 разів. Дякую Тетяна Шпілько за рецепт! Я ніколи не бачив такого торта, хоча я довгий корм. За перший раз я зіткнувся з приготуванням таких мерингових тортів, але на їх основі можна подумати про багато більше, спасибі!
Торт виходить ніжним, не глутонним, з ванільним вершковим смаком, запахами вершки і смаженим мигдалем. Смачний!
Шість років тому, він заснідав, як це зараз. Моя бабуся народилася, головна радість 52-річного бабуся, і це був цей торт, який я запекла на її день народження!
Мигдальний торт сьогодні редакція "Сайт" Поділіться інструкціями приготування ніжних Шведський мигдальний тортй Не можна відірвати!
Коржові інгредієнти
Вершкові інгредієнти
Підготовка
Щоб дізнатися більше про цей рецепт, див. відео з кухар-канал Тетяна Шпілько. Красива Тетяна, спасибі за такі доступні та корисні рецепти!
https://www.youtube.com/watch? v=PTD0M-1XlII
Я також хочу дізнатися, як запекти сир і мигдальне печиво в домашніх умовах. Виявляється ніжним, повітряним, хрусткою на зовнішній і м'який на внутрішній стороні. Приємний аромат мигдалю буквально зачаровує, і я хочу їсти більше і більше!
До речі, хочу відзначити мигдальний горіх окремо. Зауважте, що навіть 1 горіх в день може зробити чудеса з волоссям! Досвідчені трихологи радять включати в раціон здоровий горіх, а результат буде помітний протягом двох тижнів!
Це один мигдальний торт Прекрасний смачний: дуже ароматний і ситний. Я не роблю з мигдалю, але я залишила дрібні шматочки - це дуже смачно. Торти не крихкі, але злегка в'язкі. Якщо ви не дозволите на приготування торта принаймні половину дня, він стає ще більш смачним і насиченим.
Ви пробували цей торт? Ви гона варити?
Торт виходить ніжним, не глутонним, з ванільним вершковим смаком, запахами вершки і смаженим мигдалем. Смачний!
Шість років тому, він заснідав, як це зараз. Моя бабуся народилася, головна радість 52-річного бабуся, і це був цей торт, який я запекла на її день народження!
Мигдальний торт сьогодні редакція "Сайт" Поділіться інструкціями приготування ніжних Шведський мигдальний тортй Не можна відірвати!
Коржові інгредієнти
- 4 білки
- 100г смажений, неочищений мигдаль
- 3 ст.л. смаженого насіння
- 100г цукру
- щіпка
Вершкові інгредієнти
- 4 жовтки
- 100г цукру
- 1 ч.л. ванільного цукру
- 100 мл вершки 20% жиру
- 150 г розм'якшеного вершкового масла
- 50г мигдальних пелюсток для прикраси
- щіпка
Підготовка
- Відокремити білки з жовтків. Краще почати з приготування крему. До жовтків додати щіпку солі, ванільний цукор. Дивитися вінок добре. Залийте вершки в горщик і додайте цукор до нього. Поставте на невеликий вогонь і чекайте цукру в кремі, щоб розчинити. Немає необхідності кип'ятити.
- У невеликих порціях заливають вершки до жовтків, активно помішуючи. Поставте його на трохи вогонь. Прогріваємо масу, щоб загустити, постійно помішуючи. Час приготування становить 5-7 хвилин. Залийте вершки в зручну ємність, накрийте харчовою плівкою і залиште на охолодження. 5 500 р.
- У мисці блендера натерти в дрібну кришку, висушувати злегка відсмажений мигдаль і обсмажити насіння шкірки. Покласти 50 грам цукру в ньому. Свіжий мелений мигдаль з цукровим запахом смачний!
- Додайте щіпку солі до кальмарів, збийте білки міксером до стійких вершин. Потім додайте 50 грам цукру, збити міксер на високій швидкості до глянцевої маси. У невеликих порціях додайте мелений мигдаль з насінням. Акуратно за допомогою силіконової лопатки, перемішати масу.
5822764,00 Р - Форма для випікання (не краще брати два, діаметр - 22-24 см) покрита пергаментним папером, а потім змащувати дно і сторони форми тонким шаром рослинної олії. Поставте тісто на дві форми, так як нам буде потрібно 2 скоринки. Випікайте в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 25 хвилин. Зверніть увагу, що тістечка не піднімаються під час процесу випічки. До готової скоринки злегка остудіть, а потім зніміть пергаментний папір знизу скоринки.
- Поставте менше половини крему на охолоджений торт, рівень, а потім покрийте другим коржом. Розподіліть решту крему. Прикрасити все з злегка обсмаженими мигдальними пелюстками в сухій сковороді. Поставте торт в холодильник не менше 60 хвилин, щоб отримати замочений.
- Це все. Мигдаль-Круст готовий. Бодибилдерши!
Щоб дізнатися більше про цей рецепт, див. відео з кухар-канал Тетяна Шпілько. Красива Тетяна, спасибі за такі доступні та корисні рецепти!
https://www.youtube.com/watch? v=PTD0M-1XlII
Я також хочу дізнатися, як запекти сир і мигдальне печиво в домашніх умовах. Виявляється ніжним, повітряним, хрусткою на зовнішній і м'який на внутрішній стороні. Приємний аромат мигдалю буквально зачаровує, і я хочу їсти більше і більше!
До речі, хочу відзначити мигдальний горіх окремо. Зауважте, що навіть 1 горіх в день може зробити чудеса з волоссям! Досвідчені трихологи радять включати в раціон здоровий горіх, а результат буде помітний протягом двох тижнів!
Це один мигдальний торт Прекрасний смачний: дуже ароматний і ситний. Я не роблю з мигдалю, але я залишила дрібні шматочки - це дуже смачно. Торти не крихкі, але злегка в'язкі. Якщо ви не дозволите на приготування торта принаймні половину дня, він стає ще більш смачним і насиченим.
Ви пробували цей торт? Ви гона варити?
Ведуться пересадка весняної рослини, розкажіть про помилки, після чого квіти не можна врятувати.
Сім'я відмовилася їсти звичайну пляшку, вимагає нової страви, яка обов'язково вийде успішним.