Причини не змінювати квартиру в місті для вашого будинку

Багато людей думають, що життя в будинку є святом. Свінгер в гамак, шашлики на вихідні та розслабляючи на газоні будинку. Але не поспішайте міняти два заготовки в панелях для чудового будинку в передмісті. Повністю підводних каменів. І ви обов'язково запитуєте себе багато разів. Який краще: будинок або квартирай

Який краще: будинок або квартира Причини не змінювати квартиру в місті для вашого будинку

Звісно, кожен зможе підібрати свій будинок за смаком. Але ми думаємо, що ми повинні попередити вас. Для тих, хто любить роботу.

Зима Причини не змінювати квартиру в місті для вашого будинку

Якщо є гарний сноуборд зовні вікна, то власник будинку - останній для задоволення. Після запашної скоринки кави вам доведеться виходити в холод і добре працювати з лопаткою. В іншому випадку ви не зможете виїхати, або залишити, або погуляти по будинку.

Але це не просто зимовий час, який несе багато годин роботи.

Секція Причини не змінювати квартиру в місті для вашого будинку

Якщо ви вирішили висадити щось, то розгляньте собі хобі (проблеми) на цілий рік. Не було скасовано полив рослин і догляд за ними. У будинку ми проживали постійного буріння. Такий же газон вимагає постійного різання, крім поливу.

Опалення та водопостачання Причини не змінювати квартиру в місті для вашого будинку

Це божевільна бути цікавим. Причини порушення труби може бути багато. Але не кожен має розуміння того, як боротися з ним. Особливо як локалізувати неприємності в домашніх умовах. Уявіть, що труба лопається вночі, ви заблокували воду, але на вулиці - 10. Я не можу думати про будь-яке гірше. Ви починаєте пропустити ГЕС.

Дорога Причини не змінювати квартиру в місті для вашого будинку

Коли я жив у своєму будинку, у мене була кальмар. Навесні і восени зрозуміло, що це сталося. Кне м'яз. Зрозуміло, що якщо ви є мільйонером, то укладання асфальту для вас не буде проблемою. З кожним роком ми замовили дроблену машину так, щоб хоча б автомобіль був пропущений.

Життя у вашому домі нерозривно пов'язана з роботою. Навіть барбекю для смаження, ви повинні подрібнити дерево. Це тест і не кожен йде через нього. Коли я був малюком, я виховав всю цю домашню роботу. Але тепер я дивлюся на ручну працю з радістю і зі сльозами щастя я пам'ятаю, що важко, але красиво.

Причини не змінювати квартиру в місті для вашого будинку

Обов'язково напишіть у коментарях про Ваш досвід роботи в будинку. А також поділитися порадами для новачків. Разом, сніг легше чистити, і труби для ремонту, і хороші поради завжди варто його вага в золоті.