Я жив в Америці близько 3 років. По-перше, я поговорила там з переселенцями з Росії або України. У мене є два друзі, які рідні американці. Що це – Росія очима іноземців
"Сайт" Розкажіть в цій статті.
Вони ніколи не були до Росії, і вони не знають слова російської мови. Ми зустрілися на собачому суді: Я просто отримав собаку, і ми стали друзями як власники. Ми зустрілися вранці і почали говорити.
Під час зустрічі я дізнався про Сполучені Штати, про те, як живуть звичайні люди. Крім того, спілкування з Вінцем та Віком була ще однією можливістю для мене на практиці моєї англійської. Найкращий спосіб навчання – практика. Вінце і Вик, в свою чергу, запитав мене про життя в Росії. До речі, вони не були в будь-якому місці, але Америка та Мексика, тому цікавилися слухом про це на іншому континенті. Я поговорив багато про свою країну будинку, продемонстрував фотографії. Я один раз продемонстрував Вінце і Вик мій дач.
Відразу хочу відзначити, що наш котедж є найбільш звичайним, в передмісті. Це невеликий 2-поверховий, дерев'яний будинок, з літньою кухнею на вулиці. Навіть у дворі є добре, туалетний будинок, а також ліжка з квітами, кріп, огірки, часник. Також вирощують яблуні дерева, малини, смородини і агрусу. Ми можемо сказати, що у нас є найбільш стандартний набір звичайного московського дачного котеджу.
Хлопці сказали, що котедж відрізняється від американських будинків, але в цілому схожий. Тим не менш, вони не розуміли, що будинок стоїть біля будинку. Я не розумію, як ми живемо без води.
Я пояснив, що це не їх первинне проживання. Для того, щоб зробити садівництво і розслабитися, приїжджаючи на вихідні дні. Ми з радістю думали, що ми були дуже заможні сім'ї, оскільки ми можемо дозволити іншому будинку для вихідних. Після того, як все, ми можемо запросити друзів, щоб розслабитися, мати барбекю.
Я мав пояснити американцям, що такі дачі не є некомерційними. Майже кожна сім'я має їх. Ми не завжди йдемо там, щоб мати задоволення. Іноді потрібно висадити щось, вирощувати овочі і фрукти. Крім того, я розповідав вам, що ми постійно вдосконалюємо щось на дачі, шукаючи на цьому дачному «будинку».
Я також пояснив, що більшість людей роблять для себе. Буває, що він вирощується на продаж, але це, ймовірно, рідко. Вінце і Вик були здивовані моїм оповіданням. Здавалося, що вони були навіть непідконтрольними, можливо, з непорозуміння. Вони не змогли зрозуміти переваги виїжджаючи у вихідні дні, щоб виростити культуру і замість відпочинку, щоб знову працювати. Вони навіть намагалися розглянути економічний недолік.
На вулиці знаходилися туалет. Вони були загадані, що люди можуть піти на відпочинок і працювати протягом 2 днів в таких умовах. Я думаю, що вони ніколи не розуміли, чому нам потрібно. Звичайно, деякі речі важко пояснити словами, особливо людям з різних культур. Тим не менш, Вінце і Вик придбала те, що у нас є фінансові можливості для відпочинку будинку.
Фотозвіт та стаття .