Моя дочка не поговорила мені, бо вона очищала квартиру, коли вони були на відпочинку.

Комунікація з батьками дорослого віку не завжди йде добре. Крім того, іноді дорослі діти приймають всі батьківські моралі і поради дуже близько до серця. І іноді є тільки один. кварель Це може руйнувати всі комунікації.

Моя дочка не поговорила мені, бо вона очищала квартиру, коли вони були на відпочинку.

Героїна сучасної історії виявилася матір'ю, поведінка якого викликала бурю занурення з дочки. Хто буде право в цій ситуації і може її вирішувати мирно? Про це читайте далі в статті.

Моя мама і я мав велику боротьбу недавно. Лена і її чоловік і діти пішли на відпочинок в Туреччині і попросили мене подивитися після своєї квартири. Ви знаєте, вода вази і речі. Я можу перестаратися, щоб говорити.

Це їх перший великий відпочинок в 7 років, ймовірно. Вони завжди економлять на все, щоб швидко сплачувати кредит на квартиру. Син-в-права постійно працює, граючи на всі можливості, Лена також нещодавно залишила постанову і плуги, як стрілка коня. Ми нарешті вирішили дати гроші і мати хороший відпочинок.

Я здивую їх. Я бачив, що не можна бути вдома. Меблі знаходиться в пилі, в шафах все пробивається, штори на кухні не промиваються, так як вони були розраховані як якщо. Так я вирішив залишатися з ними і взяти питання в руки.

Очищаємо 3 дні, від Бога. Миття, прасування, миття підлоги, навіть холодильник очищається і промивається вікна! Все ярус відкинувся, але чому це тільки відбувається на полицях? Я думав, що Ленька прийде з сина-в-правом і буде щасливою.

Моя дочка не поговорила мені, бо вона очищала квартиру, коли вони були на відпочинку. р.

І вийшов рівно навпроти. «Я попросив вас просто поливати вази! Чому ви думаєте, що ви можете дозволити собі запустити тут? Я не можу знайти половину моїх речей, мама! вона сказала, і дим вийшов з неї вуха.

А потім вона сказала, що я порушила свої особисті кордони і розірвав в її особисте життя з чоловіком. Вона здавалася мені! Нехай мої онуки живуть в чистоті і порядку, не в трамзі, що ця квартира була до мене. Я думав, що вони вдячні мені. Я теж винний, це нормально?

Що велика проблема! Вона очищила її квартиру і стала ворогом сім'ї. Ні, я серйозний. Lena не буде навіть підбирати телефон, коли я викликав. Я хотів би уявити, що мої онуки думають про мене, вони, ймовірно, слухають свою матір! Покажіть мені, я зробив таку погану дочку? Я дуже хочу, щоб краще...

Редакційна колегія говорить, що ініціатива покаранай І ця історія є першочерговим прикладом цього. Може бути жінка дійсно хотів допомогти. Але ніхто не попросив її робити, правда? Я знаю, як такі ситуації іноді можуть вийти з балансу. Але не всім вдається впоратися з собою. Отже, виходить, в результаті, здавалося б, тривіальна карелька з матір’ю, яка розвивається в реальний серйозний конфлікт.

14733334

У цій ситуації багато залежить від дочки. Взявши її реакцією, можна зробити висновок про те, що відступ до її матері вже тривалий час накопичується. Ми повинні дати її йти і поговорити серйозно до мами. встановити особисті кордони Розкажіть, що вона ніколи не повинна робити. Повідомляємо про те, що вона виглядає просто, але в реальності – навряд чи. Ми сподіваємося, що Катя зможе знайти силу для встановлення відносин з матір’ю.

Ви відчували такі проблеми в житті? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми побачимо вас в коментарях!