Він зробив гроші, щоб допомогти німецькому сусіду, який застрягнув дорогу через лід

Відмінність в менталітетах - дуже цікава тема, яку можна вважати з будь-якого кута. Здавалося б, тривіальна ситуація. А незнайомець допомогло перенести важку сумку до зупинки. Ви вдячні йому, і ви будете розбити. Однак не всі країни роблять це. Розуміння, Як подякувати чоловікаІноземець може відразу подумати про гроші.

Він зробив гроші, щоб допомогти німецькому сусіду, який застрягнув дорогу через лід

Такі дії досить індексуються і, як правило, характеризують поведінку всього народу в принципі. Наприклад, ми нещодавно отримали лист від чоловіка, який живе в Німеччині. Цікава історія була до нього, що продемонструвала його, як думав німці. Давайте дізнаємось, що сталося!

Цього року зима в Німеччині більш сувора, ніж коли-небудь. Дощ був вдень. До вечору його замінили дрібним снігом, а потім термометр стріли різко впав нижче нуля. Покинувшись вранці, подивіться вікно, і є крижана казка! Шукаєте будинок більш приємним, ніж за межами.

Мій будинок знаходиться невеликою гіркою, яка також покрита льодом. У 7:30 ранку я зроблю ранкову каву і сіла на вікно. Я чую роу машину: здається, що хтось намагається приїхати, але це не працює. Я дивився, що утиліти не вирішували проблеми льоду. Вони зазвичай починають працювати з 6:30, і до 8 годин все готово. Я не знаю.

й Безкоштовно В цілому 5 хвилин пропущено, і автомобіль не зупинився. Так само приводять пару метрів вгору, а потім рулони. Не думав двічі, я вирішив прокидати брата (він був залишатися з дружиною) і допомогти водію. Він був літнім чоловіком 65-70 років. Він був дуже вдячний і радісно прийняти нашу пропозицію.

В результаті автомобіль поїхав з міцності 20 метрів: він був дуже важким з цією дорогою. Довгий шлях. Чоловік сказав, що це єдиний спосіб його будинку. Я думав, що я можу витягти свій автомобіль з кабелем, гакнув на мій автомобіль. Німецька була втілена, але він погодився. Що ми зробили.

Мій брат пішов, щоб отримати машину і я залишився з людиною. Я шукав на своєму автомобілі і зрозумів його на літніх шинах. «Чи не змінили шин? Я попросив німецьким. Людина була дуже дивна і почала нижувати, що каучук літо. Потім він подивився на автомобіль і газований. «Я забув, це мій дружина! вона не їздила зараз, вона боїться. Не подобається! Німецький відповів.

У будь-який час мій брат поїхав до нас на машині, ми підібрали машину нашого нового друга. А потім допомогло йому додому. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Він продемонстрував нам свою назву і як його зв'язатися. «Я ніколи не забув, як ви допомогли мені. Німецький шоок мій рука і качка 50 євро в ньому.

Я був, щоб бути чесним, знебочений. І добрий, але і в той же час. Я бажав гроші назад, але німці пішли. Дружина сперечалася довго, говорячи, що вони не приймають гроші за хороші справи. Що робити? В цілому, тут німці: одне слово, щоб подякувати людині не вистачає.

Види і геносильність Види і геносильність Консонант з кожними іншими людськими якостями. Добрий герой історії допомогло сусіду, який був у біді. Щедрий німецький вирішив подякувати чоловіка, даючи йому гроші. Хтось скаже, що це неправильно і не “навчитися”.

Але чому ставлять себе в моральній коробці? Ніщо погано відбулося. Зареєструватися Люди висловлюють подяку за різні способий Не відмивайте всіх, хто забирає гроші за свої хороші кошти. Він був тим, хто зробив його серцем.

І ви знаєте, що європейські люди оплатити? Ви можете випробувати це. Якщо ви можете розповісти нам свою історію. Залишити коментар