Не хвилюйтеся про те, що варити завтра. Завтра на обід - картопляні млинці від Olenka Matvey! Я люблю всі рецепти до тих пір, поки я не знайшов рецепта. М'ясо начинки на
картопля-кушонТак, під злегка розтопленим сиром в духовці - це дуже смачна і ситна!
Сьогодні видання.
"Сайт" Поділіться інструкціями приготування картоплі
соковитай Начинка може бути доповнена смаженими або маринованими грибами, вона також виходить дуже смачно!
Картопляний млин Склад
- 5 варених картоплі
- 2 яйця
- 2 цибулини
- 2 ст.л. борошна
- 250г курячий мелений
- 150г свинячої шиї
- 200 г льоду (за бажанням)
- 200г сир
- 1–2 ст. майонезу
- сіль, перець за смаком
Підготовка
- заздалегідь варіть всю очищену картоплю в засоленій воді. Охолодити готову картоплю, а потім подрібнити їх до стану пюре. Додайте 1 яйце, якусь сіль і перець, розмішайте. Також додайте борошно, замісити картопляне тісто. До речі, це тісто також підходить для картоплі. Тісто слід злегка приклеїти до рук.
- Зріжте баночка дрібно. Можна взяти готове фарше фарше, або можна перекручувати куряче філе на фарш, а порізати свинячі шишки дрібно ножем. Якщо ви приймаєте менше жирного м'яса, краще додати кришку. Додаємо перець, сіль і подрібнені цибулю до м'яса. У фаршу додайте майонез. Стирайте все разом.
- На порошковому борошняному столі або силіконовому маті утворюють картопляні торти. Візьміть трохи картопляної маси і розкачати кульку з неї. Далі цей м'яч повинен бути розтоплений до плоскої форми. Це повинен бути торт товщиною близько 1,5 сантиметрів. Одна сторона торта посипати борошном і це посипається боком вниз, які кладуть на змащений тісто. Ця посипка не дозволить змазкам приклеїти на гарячу поверхню.
- Для кожної картопляної заготовки викласти столову ложку з м'ясом зверху. Збита яєчна олія краї млинців.
- Натирайте сир на дрібній тертці, а потім посипте його за допомогою фаршу фаршу. Чізкейк з випікання на 180 градусів духовки за півгодини.
- Це все, серце. Картопля Готовий. Бодибилдерши!
А щоб дізнатися більше про цей рецепт, можна подивитися відео з
чарівність Ольга Матвійй Візьміть цю можливість знову зізнати свою любов для всіх рецептів цієї краси господині!
https://www.youtube.com/watch? JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Також я раджу познайомитися з відмінним рецептом картопляних чіпсів. Вони чудово поєднуються з зеленню і яскравими свіжими овочами, і виходить набагато більш прохолодніше ніж луки!
До готових картопляних млинців охолоджують трохи, а потім видаліть їх з стійки з дерев'яною лопаткою. Краще подавати їх до столу гарячими. Однак навіть у холодній формі картопляна основа залишається м'яким. Ви можете доповнити страву з овочевим салатом або солями. Я люблю марлі або червоний болгарський перець. Смачний!
Що таке?
картопля Любов в сім'ї? На жаль, є щось цікаве, напишіть нам рецепт у коментарях!