Я чую вибивку сусідських п'ят, знову бігати і випікати млинці.

Не хвилюйтеся про те, що варити завтра. Завтра на обід - картопляні млинці від Olenka Matvey! Я люблю всі рецепти до тих пір, поки я не знайшов рецепта. М'ясо начинки на картопля-кушонТак, під злегка розтопленим сиром в духовці - це дуже смачна і ситна!

Сьогодні видання. "Сайт" Поділіться інструкціями приготування картоплі соковитай Начинка може бути доповнена смаженими або маринованими грибами, вона також виходить дуже смачно!

Картопляний млин Склад
  • 5 варених картоплі
  • 2 яйця
  • 2 цибулини
  • 2 ст.л. борошна
  • 250г курячий мелений
  • 150г свинячої шиї
  • 200 г льоду (за бажанням)
  • 200г сир
  • 1–2 ст. майонезу
  • сіль, перець за смаком

Підготовка
  1. заздалегідь варіть всю очищену картоплю в засоленій воді. Охолодити готову картоплю, а потім подрібнити їх до стану пюре. Додайте 1 яйце, якусь сіль і перець, розмішайте. Також додайте борошно, замісити картопляне тісто. До речі, це тісто також підходить для картоплі. Тісто слід злегка приклеїти до рук.

2. Зріжте баночка дрібно. Можна взяти готове фарше фарше, або можна перекручувати куряче філе на фарш, а порізати свинячі шишки дрібно ножем. Якщо ви приймаєте менше жирного м'яса, краще додати кришку. Додаємо перець, сіль і подрібнені цибулю до м'яса. У фаршу додайте майонез. Стирайте все разом.

3. На порошковому борошняному столі або силіконовому маті утворюють картопляні торти. Візьміть трохи картопляної маси і розкачати кульку з неї. Далі цей м'яч повинен бути розтоплений до плоскої форми. Це повинен бути торт товщиною близько 1,5 сантиметрів. Одна сторона торта посипати борошном і це посипається боком вниз, які кладуть на змащений тісто. Ця посипка не дозволить змазкам приклеїти на гарячу поверхню.

4. Для кожної картопляної заготовки викласти столову ложку з м'ясом зверху. Збита яєчна олія краї млинців.

5. Натирайте сир на дрібній тертці, а потім посипте його за допомогою фаршу фаршу. Чізкейк з випікання на 180 градусів духовки за півгодини.

6. Це все, серце. Картопля Готовий. Бодибилдерши!

А щоб дізнатися більше про цей рецепт, можна подивитися відео з чарівність Ольга Матвійй Візьміть цю можливість знову зізнати свою любов для всіх рецептів цієї краси господині!

https://www.youtube.com/watch? JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8

Також я раджу познайомитися з відмінним рецептом картопляних чіпсів. Вони чудово поєднуються з зеленню і яскравими свіжими овочами, і виходить набагато більш прохолодніше ніж луки!

До готових картопляних млинців охолоджують трохи, а потім видаліть їх з стійки з дерев'яною лопаткою. Краще подавати їх до столу гарячими. Однак навіть у холодній формі картопляна основа залишається м'яким. Ви можете доповнити страву з овочевим салатом або солями. Я люблю марлі або червоний болгарський перець. Смачний!

Що таке? картопля Любов в сім'ї? На жаль, є щось цікаве, напишіть нам рецепт у коментарях!

Категории

Смотрите также

Новое и интересное