Вчимося відкрити тісні кришки без допомоги чоловіка, щоб не тягнути його знову

Іноді ви думаєте, що це те, як глибоко і існує простий побутовий питання. Як відкрити кришку банкуй З огірками. Справа в тому, що ви просто збиваєте на стекло всередині себе і потрібно захопити трохи. Але це не було. Не дано!

Ви намагаєтеся закрутити, обличчя червоніє, але це як кришка зварюється до баночки. Ви подивитеся підозро на вашу дружину і намагайтеся зловити очей на зварювальній машині, вона використовується для ущільнення огірків. Вона симпатично дає вам гангу. У вас є глибоке дихання, і! У будь-якому випадку, коли ви знаходитесь, редакція. "Сайт" Я отримаю тебе один живий хак.

Як відкрити кришку банку Наш чоловік влаштовує як? Навіть якщо щось відчиняє, потрібно робити це максимально акуратно. Через кришку з можна знову використовувати. Подумайте про це. У зв'язку з розірванням, потрібно шукати інший. Це проблема. Потім ми будемо викинути. Неприпустимо!

Тому виключено метод забору кришки ножем або ножем каннера. Це рум'яна з гарною куркою. Нагрівайте банку в окропу так, щоб кришка розширилася, протягом тривалого часу і потрібно закусити зараз. Для цього ми бачили на ринку, але що це таке? нормальний Чи купить він? Памперінг.

Прихильники, щоб виштовхувати кришку трохи з ліктям, також невдало. Внутрішній тиск. Всередині баночки огірків і відносно невеликої площі ненависної кришки, цей закон фізики не дає. Мені потрібно щось інше. Здавалося б, що немає більше способів, час покласти воду на вогонь і нагрівати демплін може.

Як відкрити кришку банківської заправки, звідки не очікувалося. Мій друг, який висить з сигаретом на балконі і тепер повернувся на кухні, очевидивши ці тамбуринні танці. Потім він взяв баночку і сказав: «Погляд і вчимося, Василь!» бічні шляхи притискали кришку до краю стільниці і, натискаючи другу руку на іншу сторону, розкочував банку одну або іншу. Я чув натискання.

Пригоди мене подарували я баночку і недбалий, кажучи, відкрийте його. Я непристойно скрутив кришку і не відійшов без проблем! У небесному я взяв банку перців, які також зафіксували в банку з гвинтовою кришкою, і повторили її. І в цей час кришка була видалена без проблем. Це те, що інженер працює як інженер!

Я знову зроблю. Знайдіть гладку і стабільну бічну поверхню (наприклад, стільниця, яка спирається на стіну, і тому її не можна переміщати, з однією рукою ви берете банку знизу, відпочийте з краю кришки на цій поверхні, з іншого боку, ви натискаємо її належним чином і, якщо ви рухали кришку на стільниці з колесом. Тепер спробуйте відкрити його!

Не завжди приходять з редакційної колегії. Деякі банки скручуються таким чином, що цей метод не може працювати вперше. Але якщо ви можете, відкрийте його без проблем і збережіть кришку! Це означає, що його можна використовувати знову. Як ви відчуєте. швидке відкриття І пам'ятайте, що тільки гвинтові кришки відкриваються таким чином. Відкриваємо все.

Репост цієї статті так що інші будуть знати Як відкрити кришку банкуй Я думаю, що у вас є деякі варіанти! Поділіться ними в громаді і не забудьте прочитати статтю про те, які кришки вибрати так, щоб банки не думають пробухання! Дякуємо за те, що ми працюємо з нами!