Я продаю свого сусіда іржі старих джинсів, відразу отримав нове замовлення.

Не знаю, де адаптувати джинси, і кинути якісну річ не підняти руки? Як зробити простий і практичний джинсовий килимок для прикраси інтер'єру, як Наталя Грачева?

Редакція "Сайт" Я вже приготував детальні інструкції щодо створення такої чарівності. До речі, відео з візуальним прикладом створення цього мату з автора ідеї також чекає Вас в кінці статті. Так ви можете подивитися!

джинсовий мат.
  1. Перш за все, ми вибираємо найширші непотрібні джинси, які ми можемо знайти з шафи і відрізати штани від них. Потім обрізаємо штани в два і знімаємо стібки. Тепер кладемо ці частини тканини внизу на деякий час. Ми знайдемо невеликі шматочки джинсової тканини і накреслюємо круги однакового розміру. Це можна зробити різними способами - під власним шаблоном або за допомогою компас. Але найпростіший і найшвидший з трафаретним лінійкою, який можна придбати за пару рублів в будь-якому магазині канцелярських товарів.

Якщо немає клаптів, просто використовуйте решту джинсів.

2. Далі муги потрібно різати. І так, що процес різання не перетягує на весь день і не виходить нудно, можна прикріпити дітей до цієї простої окупації і весело разом. р.

3. Після того, як готові кола, ми приступаємо до підготовки основи. Ми одягаємо штани разом в одному широкому прямокутнику. А потім за допомогою ножиць ми додаємо її краю округлою формою.

4. Далі прикріпіть круги до основи, надіславши їх на інший на відстані до 1 см. Починаємо на краю килимка і переходимо в коло.

5. Повторюємо попередній крок, прокладаючи другий, третій і четвертий ряд.

6. Якщо є достатні кола, то можна повністю зробити матовий скейт. І якщо ні, то в нашому прикладі береться сегмент джинси без накидок і зшивається в центрі. Однак можна використовувати будь-який інший шматок тканини, якщо не підходить джинсовий сегмент. В кінці залишилося тільки зробити фінальне занурення кругами всередині, щоб все виглядало акуратно.

Ось відео з Наталії. Якщо ви подивитеся на канал майстра, ви можете знайти безліч варіацій джинсових матів. Обов'язково вкажіть, що вам подобається.

https://www.youtube.com/watch? JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8

Ми бажаємо Вам удачі та чудовий день! Не соромтесь бути в коментарях результатів вашої роботи. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!