Моя бабуся сказала мені не відкинути старі капелюхи, оскільки вона зробила їх чудовими.

Ще один день я збираюся позбутися від старих речей. До цього року 3 роки не розібралися шафи. Під час цього часу накопичився цілий пучок зайвих ламків. Мімолетом згадав свої наміри до свого бабуся, і вона сказала: «Не кинути речі, але досить принести мене, я дам їм нове життя». Звісно, я дивився, бо я не розумію, що можна зробити з старих шапок або стрибків і як їх обдурити. А потім мій бабуся показав мені відео Katherine Silver, що робить красиві килими, і я отримав дійсно збуджений про виготовлення речей.

р.

Сьогодні видання. "Сайт" І я хочу поділитися з вами інструкцією про те, як зробити цей чудовий килим. І в кінці статті ви вже маєте відео з автора ідеї.

Що робити з старих шапок
  1. Щоб створити такий чудовий килимок, як на фото вище, нам буде потрібно ці тканини джгути. Дуже легко зробити їх. Покажіть мені як.

2. Шапка повинна бути знята спочатку. І з отриманого шматка тканини розрізають смуги шириною до 4 см. Потім перекручуємо смужки в флагману і пришиваємо нитку під колір тканини.

3. Потім відрізаємо невелику частину готового флагмана і складаємо її в кільце, після чого закріплюємо кінці ниткою. Це буде середина нашого мату. Потім зав'язуємо отримане кільце за допомогою гачка.

4. Далі вимірюємо, скільки турнікета потрібно для наступного сегмента, обмотуючи його навколо першого, і знову зшийте кільце з траурного сегмента, але цей час він більше.

5. Тепер пров'язуємо другий кільце навколо першого. р.

6. І продовжити ті ж процедури, роблячи кільця більш і більше. Якщо флагманка занадто коротка для наступних шарів, просто зшиваємо їх разом.

До речі, такий мат можна зробити не тільки від капелюхів, але і від інших непотрібних речей. Чистий приклад усього процесу можна побачити на каналі чарівної Катерини Срібла.

https://www.youtube.com/watch? v=YEP_99q3OJ0

Поділіться враженнями про процес створення цієї краси, дивляться на зворотний зв'язок! Бажаєте знайти більше цих інструкцій на нашому сайті? Не вагайтеся, щоб повідомити про це.