Ще один день я збираюся позбутися від старих речей. До цього року 3 роки не розібралися шафи. Під час цього часу накопичився цілий пучок зайвих ламків. Мімолетом згадав свої наміри до свого бабуся, і вона сказала: «Не кинути речі, але досить принести мене, я дам їм нове життя». Звісно, я дивився, бо я не розумію, що можна зробити з старих шапок або стрибків і як їх обдурити. А потім мій бабуся показав мені відео Katherine Silver, що робить красиві килими, і я отримав дійсно збуджений про виготовлення речей.

р.
Сьогодні видання.
"Сайт" І я хочу поділитися з вами інструкцією про те, як зробити цей чудовий килим. І в кінці статті ви вже маєте відео з автора ідеї.
Що робити з старих шапок
- Щоб створити такий чудовий килимок, як на фото вище, нам буде потрібно ці тканини джгути. Дуже легко зробити їх. Покажіть мені як.
- Шапка повинна бути знята спочатку. І з отриманого шматка тканини розрізають смуги шириною до 4 см. Потім перекручуємо смужки в флагману і пришиваємо нитку під колір тканини.
- Потім відрізаємо невелику частину готового флагмана і складаємо її в кільце, після чого закріплюємо кінці ниткою. Це буде середина нашого мату. Потім зав'язуємо отримане кільце за допомогою гачка.
- Далі вимірюємо, скільки турнікета потрібно для наступного сегмента, обмотуючи його навколо першого, і знову зшийте кільце з траурного сегмента, але цей час він більше.
- Тепер пров'язуємо другий кільце навколо першого.
р.
- І продовжити ті ж процедури, роблячи кільця більш і більше. Якщо флагманка занадто коротка для наступних шарів, просто зшиваємо їх разом.
До речі, такий мат можна зробити не тільки від капелюхів, але і від інших непотрібних речей. Чистий приклад усього процесу можна побачити на каналі чарівної Катерини Срібла.
https://www.youtube.com/watch? v=YEP_99q3OJ0
Поділіться враженнями про процес створення цієї краси, дивляться на зворотний зв'язок! Бажаєте знайти більше цих інструкцій на нашому сайті? Не вагайтеся, щоб повідомити про це.