23
Які господині завжди прилипають до сковороди?
Моя бабуся може зробити ідеальну млинці. Всі млинціЯк мінімум показати його в рекламних оголошеннях. Вони так добре з чайом, і якщо ви також ароматний мед ... Одного разу, як дитина, я дивився на ці млинці і попросив, якщо начинка випала, якщо я кладаю її в такий отворний млинець. Бабця сміється довго, а наступного дня виготовляли млинці без отворів особливо для мене. Я був гострий!
Коли потрібно зробити беконом з начинкою, я завжди користуюсь рецептом бабусі. Я ніколи не зустрілася. Млинці легко готувати і вивертають дуже міцні. Ідеально підходить для будь-якої начинки, особливо для конденсованих або насіння. А з них можна приготувати конверти з твердим сиром, зеленню і грибами. Сир плавиться, але це не буде.
інгредієнти
Підготовка
Кожна господиня має власний особливий і стовідсотковий надійний спосіб приготування млинців. Повідомте нам про ваших улюблених читачів!
Коли потрібно зробити беконом з начинкою, я завжди користуюсь рецептом бабусі. Я ніколи не зустрілася. Млинці легко готувати і вивертають дуже міцні. Ідеально підходить для будь-якої начинки, особливо для конденсованих або насіння. А з них можна приготувати конверти з твердим сиром, зеленню і грибами. Сир плавиться, але це не буде.
інгредієнти
- 4 ст.л. рослинної олії
- 4 ст. цукру
- 2 ст.л. борошна
- 2 ст.л. молока
- 4 яйця
- 2 ст.л. крохмаль
- 1 ст.л. окропу
- фургон
- щіпка
Підготовка
- Якісні збиті яйця є основою цих міцних млинців. Їм необхідно збити цукор, додавши трохи ваніліну і трохи солі. Тепер можна додати молоко, вершкове масло і продовжити збивання. р.
- Чарівний компонент, який гарантує нам плавні млинці без одного отвору крохмаль. Слід додавати разом з окропом, потім все повинно бути ретельно перемішати. р.
- Ми додаємо борошно останнім і дуже маленьким, щоб не було жодного блиску в нашому ідеальному млинці.
- Тепер прогріваємо сковороду маслом і починаємо обсмажування. Готові млинці можна заповнювати улюбленою начинкою. Я раджу потерти твердий сир, розрізати дрібно варені гриби і додати трохи кропу. Це краще, ніж будь-яка піца!
Кожна господиня має власний особливий і стовідсотковий надійний спосіб приготування млинців. Повідомте нам про ваших улюблених читачів!
Як дізнатися міцно, але ввічливо відмовитися від запиту
Хто такі «Мачителі» і як вони використовують близьких і друзів